Telefonologie

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
.Jelen.
Řidič začátečník

Re: Telefonologie

Příspěvek od .Jelen. »

ExFun píše:Tohle byla pravá machrovina.

Rok 2009 - výměnná baterka, bezdrátové dobíjení, multitasking který ještě dnes nemá konkurenci, notifikace, které ostatní okopírovali v roce 2011, sdílení dat mezi zdroji, které také teprve ostatní napodobují. To vše již v 2009 s tehdejším HW. Zase jednou svět zvolil špatně. Stejně jako u beta-camu vs. VHS, DVD standardu a mnohých dalších :(

[youtube]http://youtu.be/eoBx5O6KKz8[/youtube]
[youtube]http://youtu.be/YCdepfU-JhA[/youtube]

P.S. Jestli někdo bude držkovat, že iP je rychlejší, tak v roce 2009 iP 3G rychlejší nebyl.
:) Tohle se mi líbilo, ale výdrž baterky a zpracování mě odrazovalo. Měl ho někdo?
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

ExFun píše:Majkle zase překrucuješ.
Rád se tohle dozvídám od tebe. :-)
ExFun píše:Zůstalo Ti aspoň tolik objektivity, že jsi schopen připustit, že po stránce funkcí a možností (nikoliv user experience) iP stále zaostává za už mrtvými WM a Symbianem?
Za Symbianem sotva. Pokud jde o WM, za ním, dá se relativně říct, zaostávají všechny. Na druhou stranu ovládat mobil s Windows Mobile nebyl požitek hodný širší obliby a iOS se nikdy nesnažil ho v tomhle nahradit. Ono taky vyvinout systém s fíčurami WM a pohodím iOS a WP tak jednoduše nejde - ani MicroSoftu se to očividně nepodařilo.
ExFun píše:myslím, že v 21. století člověka ani nenapadne něco takového zkoumat. Kouká se, jestli umí poslední vychytávky a ne samozřejmosti...
Faktem je, že od Applu se raději už i dívám, jestli telefon umí volat :D
Ty by ses vůbec měl začít dívat. Protože o těch chybějících vlastnostech iOS jsem v té době věděl i já a to jsem o jeho koupi tehdy ani na sekudnu neuvažoval, ani mě nijak zvlášť nezajímal; tak to bylo všebecně známé a profláklé. Pořád nechápu, kdes měl hlavu, když jsi ho kupoval. Asi tam, kde ta slečna, co si neumí změnit ringtone. Od takových uživatelů stojí pak za to číst kázání o mobilech... :-)
vojtadub píše:volej: Dokazes si predstavit nemit moznost forwardovat mail ? Ja tedy ne :-)
To já taky moc ne, ale mluvilo se tu o tom v souvislosti s SMSkama. Já jsem velice aktivní SMS-psavec, ale snad v životě jsem žádnou zprávu neforwardoval. iPhone byl pro mě od začátku existence, ani jsem o tom nevěděl. :-)
Moucha píše:Iphone
Přesně tak.
vojtadub píše::-D Umi iP navigovat v offline modu stejne kvalitne jako E52(vcetne app zdarma) ? Myslim si, ze ne.
Dalsi ?
Dobře. Tak Nokia Lumia 800. Nebo 900. Dle libosti. 8-)
.Jelen. píše:Edit: Zrovna jsem se náhodou (hledal jsem něco docela jinýho) dostal k článku, kde píšou: "Apple k 30. březnu 2012 prodal 365 milionů zařízení s iOS (takže mimo iPhonů i iPody touch a iPady) a celé čtyři pětiny z nich běží na aktuální pětkové verzi systému. ... U Androidu to u aktuální verze není ani 10%."
Obrázek
Moucha píše:
vojtadub píše::-D Umi iP navigovat v offline modu stejne kvalitne jako E52(vcetne app zdarma) ? Myslim si, ze ne.
Dalsi ?
Ja používam tomtom a nepoužívam nic jiného a ze to stalo 2tis mi je jedno. Ale kup si klidně nokii :-)
V iOS už máme TomToma zdarma. :D
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Volivovej volej píše:
ExFun píše:Zůstalo Ti aspoň tolik objektivity, že jsi schopen připustit, že po stránce funkcí a možností (nikoliv user experience) iP stále zaostává za už mrtvými WM a Symbianem?
Za Symbianem sotva. Pokud jde o WM, za ním, dá se relativně říct, zaostávají všechny. Na druhou stranu ovládat mobil s Windows Mobile nebyl požitek hodný širší obliby a iOS se nikdy nesnažil ho v tomhle nahradit. Ono taky vyvinout systém s fíčurami WM a pohodím iOS a WP tak jednoduše nejde - ani MicroSoftu se to očividně nepodařilo.
Otázka byla pouze na fce, user experience výslovně vyloučeno...

Ale zkus co umí iP funkčně víc než Symbian..
Back to basics.
Příčina -> následek
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ultima ratio »

Volivovej volej píše:
Moucha píše:
Dalsi ?
Ja používam tomtom a nepoužívam nic jiného a ze to stalo 2tis mi je jedno. Ale kup si klidně nokii :-)
V iOS už máme TomToma zdarma. :D
A umí to v ČR navigovat na všechna čísla popisná? Já bych řekl, že ne, takže bych se s tím ani nechlubil, na Androidu to umí několik navigací. [-x
PeTr7650
Pan Řidič

Příspěvek od PeTr7650 »

borci, odesel mi htc wildfire do vecnych lovist. Co misto nej? Koukal jsem na Xperii Sola, nepotrebuju zadne super fotaky a extra displeje pro filmy, ani muziku na mobilu neposloucham, ale zase by se to chtelo pohnout dale a tendle vypada slusne.
Jabko nechci, wokna taky ne, symbian tez nebrat. Android je cajk, sem vcelku spokojen.
At to ma displej nad 3,2", uz to vyssi rozliseni (800x480 myslim), je to svizny pri jakekoli operaci a zaparim na tom angry birds. :-D
Budget do 8 litru, i tech 7,7 za Solu je vcelku dost na muj vkus . . Ale vyreklamuju HTC a hned budu na lepsi cene.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

Solu mam taky v hledacku, zatim se mi, az na otaznik ohledne vydrze, jevi byt velmi dobrym kompromisem mezi cenou a vykony. cekam ale, az dostane ICS a jak se s nim bude chovat.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Na iphonu nejde dat do prilohy vice nez jedna fotka? Ted mi nekdo posilal fotky a prislo mi asi 10 mailu ...
Jinak taky bych koupil nejakyho sony ericssona ...
vojtadub
Pan Řidič

Příspěvek od vojtadub »

Sola se mi tez libi. Pockam tady na pany a ICS a pak se rozhodnu jestli to vyzkousim :)
Moucha
Mistr volantu

Příspěvek od Moucha »

Vrooom píše:Na iphonu nejde dat do prilohy vice nez jedna fotka? Ted mi nekdo posilal fotky a prislo mi asi 10 mailu ...
Jinak taky bych koupil nejakyho sony ericssona ...
Jde
SSS - vdechne tě do života
PeTr7650
Pan Řidič

Příspěvek od PeTr7650 »

toz ja to asi prubnu, bo bez mailu se zit neda a nic archivniho co umi mail tu nemam. naky doporuceni na obchod, kde koupit? jinak vyhraje alfacomp nebo alza.
Odpovědět