Ano, volají všem.pavproch píše:To sem ešče nezažil..... předefčírem odpoledne mi zvoní (pracovní) telefon - tuzemské číslo +420173xxxxxx (čili Cheb nebo tam kdesyk) a.... začalo to na mě (dobrou) English (s korejským přízvukem? ....či tak něco šikmookého) a že prý jestli by mi nevadilo, kdyby mi v tomdle týdnu někdo zavolal "insider" (technické) informace, které by se mi mohly hodit pro podnikání.... sem neřekl ne, zvjedaff, co to bude... a neska mi volalo rakouské číslo, tam paní s velmi pěknou (asi British) English a po úvodních plcích začala, že má "insider" informace, že gruppe Folksvágn kupuje nějakého čínského výrobce lithiových baterií (pro automobily) a že prý co s tou infomací udělám...... sem udělal..... že sem ji zavěsil.... ale slušně a trvalo mi to asi 5 minut, než sem ji přesvědčil, že mě to ale opravdu nezajímá.....
Kura, odkuto mají moje pracovní číslo, jméno firmy a moje celé jméno? (asi vím, na mém firemní webu to všechno je)
Zažili ste někdo něco podobného?
Ale není to Plzeň, to by začínalo trojkou. Je to internetový hovor (přesměrovaný do běžné sítě).
Těžko říct, jak to chtěj skoulet, ale je to levá na levou.