Lyžárna
Re: Lyžárna
V Alpách se moc nevyznám, tak se zeptám. Na konci ledna jedu do Rakouska, Filzmoos. Týkají se této oblasti problém s přebytkem sněhu? Dneska pořád o tom mluvili v rádiu.
2.016V 99kW
@KoPP: např. víkend na severu:
sobota Stříbrnice pod Králickým Sněžníkem s lanovkou na Štvanici (sjezdovka asi 1.5km) a neděle na Paprsku, ubytko se tam dá všude sehnat za pár peněz.... já mám opakovaně vyzkoušeno (i v létě s bajkem) tohle a vždy se nám tam líbilo
sobota Stříbrnice pod Králickým Sněžníkem s lanovkou na Štvanici (sjezdovka asi 1.5km) a neděle na Paprsku, ubytko se tam dá všude sehnat za pár peněz.... já mám opakovaně vyzkoušeno (i v létě s bajkem) tohle a vždy se nám tam líbilo
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
PavProch: Vařijou tam? Páč já jsem sice kulinářský exprd, ale nejedu tam na dva víkendy, abych jeden vařil a druhej jezdil
.
sjezdovka na fotkách super a sedací vlek - pecka... ceny jak za komančů to by asi šlo.
.
sjezdovka na fotkách super a sedací vlek - pecka... ceny jak za komančů to by asi šlo.
Naposledy upravil(a) KoPP dne úte 10 led 19:07, celkem upraveno 1 x.
Slow and serious
nevařijou, je to tam samoobsluha....
....... a druhák: to abych k ohni přibral družku, aby se starala o mou nenasytnou držku.
nicméně to zní jako pěkný plán, kuju.
SZ hehe
nicméně to zní jako pěkný plán, kuju.
SZ hehe
Slow and serious
kuju
hele, vedle teho apartmanu, co sem dával odkaz, sou dvě hospy, kde vaří (a v obou myslím i ubytovávají...)
hele, vedle teho apartmanu, co sem dával odkaz, sou dvě hospy, kde vaří (a v obou myslím i ubytovávají...)
ještě se podívám jestli tam nejsi majitelem nebo podílníkem... abych když tak na klepání neodpovídal už idu, ale u židů.
Slow and serious
V těch Stříbrnicích je neuvěřitelně pomalá sedačka, sem z toho byl hotovej. A v Hynčicích jen takové loučky, kromě jedné krátké černé.
my tam loni strávili týden a lanovka mi teda pomalá nepřipadala, a to i ve srovnání s Paprskem...