jj - evolucí E50, E51 a E52 jsem si prošel takySmyl Flek z Nohavic píše: Já si trpělivě počkal s E50 v kapse, mezitím jsem si ozkoušel i E51 - a to byl telefon, pane.
Vyber "chytreho mobilu"
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyber "chytreho mobilu"
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.ph ... 8#p6936238 Tady je seznam aplikací, co umí přemapovat funkce kláves. Nic z toho jsem nikdy nezkoušel, tak nemůžu nic konkrétního doporučit. Já mám diktafon na ploše. Ale tuším-li správně, tobě jde asi hlavně o to, aby ho šlo aktivovat během hovoru, hm?ExFun píše:Simtě nejde u E52 přetypovat tlačítko hlasové aktivace na záznamník?
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Já tak docela ne. E51 jsem měl půl roku, to OK. E52 už moje nebyla, měl jsem ji jen na test pro MobilManii. Právě jsem místo toho přeskočil na E66. Kdyby bejvalo bylo víc peněz, tak jsem už dřív místo E50 šel možná do E65.řidičBOB píše:jj - evolucí E50, E51 a E52 jsem si prošel taky
(Moucha)
(Moucha)
jj, ale to jde i z plochy. Zase o zásahy do systému nějakými app, které nevím co všechno můžou dělat. To to přežiju. Díky.Smyl Flek z Nohavic píše:http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.ph ... 8#p6936238 Tady je seznam aplikací, co umí přemapovat funkce kláves. Nic z toho jsem nikdy nezkoušel, tak nemůžu nic konkrétního doporučit. Já mám diktafon na ploše. Ale tuším-li správně, tobě jde asi hlavně o to, aby ho šlo aktivovat během hovoru, hm?ExFun píše:Simtě nejde u E52 přetypovat tlačítko hlasové aktivace na záznamník?
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
To není žádný zásah do systému. Aplikace změní funkci klávesy po dobu svého běhu, na tom nic nebezpečného není. Na úplně stejném principu fungují i screenshotovače.
(Moucha)
(Moucha)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
s E50 bylo tak trochu vše na dlouhý lokty - nebyl to zrovna svižný telefon E65 jsem měl a pak jsem skočil i do E66 a byl jsem zděšen, jaký je u "totožného" tlf rozdíl ve výdrži baterky... Ale jak jsem psal - byla to novinka a anomáliema se to jenom hemžiloSmyl Flek z Nohavic píše:Právě jsem místo toho přeskočil na E66. Kdyby bejvalo bylo víc peněz, tak jsem už dřív místo E50 šel možná do E65.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
nevite nekdo kde v E66 najdu emailovy klient?
Od prosince mám C7 a zatím mám o dotykovém symbianu a musím říct, že je celkem dost co vylepšovat, čekám na nový fw. Ta obrazovka vkládání opravdu celkem otravuje, hlavně zpomaluje, když si nastavím doručenky, tak občas při jejich příjmu mobil zamrzá, emailový klient je těžkopádný, starý prohlížeč internetu, placené office, výdrž nic moc... jack je navrchu (bral bych ho vespod).
Celkem se mi naopak zamlouvá displej a dobré ovládání, widgety na obrazovce, je to v průměru rychlejší, než jsem zvyklý z E51, kvalitní konstrukce a pro mě intuitivní ovládání.
Celkem se mi naopak zamlouvá displej a dobré ovládání, widgety na obrazovce, je to v průměru rychlejší, než jsem zvyklý z E51, kvalitní konstrukce a pro mě intuitivní ovládání.
Rychlost zabíjí!
v menu to neni, je na to klavesa