MPLB - OT a navazující diskuze
Re: MPLB - OT
Bob: hmm, musim říct, že já s E71 nemám sebemenší problém... uvidíme, co nám ještě poví flekaté nohavice, ty jsou odborník
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Takových Motorol je víc - třeba XT720 nebo MM2 (v budoucnu MM3). Motorola ale docela na ČR sere a tak telefony nejsou v CZ lokalizaci, což lze samozřejmě řešit, ale záruka je pak v <>. Navíc baterka je u těchto tlf naprosto katastrofická.merlin píše:co tak toto, ma to klavesnicu QWERTY a je to Android
http://www.gsmarena.com/motorola_pro-3781.php
SFzN: emailový klient v E72 stojí za vyližprdel
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Deli: ani se nedivím - jedna kolegyně s ní jede už xlet a nedá na ní dopustit!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
o ušetření nejde, já to platit nebudu... jde spíš o to, jestli to má cenuSmyl Flek z Nohavic píše:Neřekl bych striktně, že je to horší volba. Na druhou stranu konkrétně tobě toho moc navíc asi nenabídne, takže na nákupu další E71 bys v podstatě ušetřil.Deli píše:takže myslíš, že to je horší volba? E71 se pořád ještě prodává, tak bych si mohl koupit "novou" a tuhle omydlenou, kterou jsem si vzal v práci na zkoušku, vrátit a v práci budou rádi, bo ušetříme
Nicméně ty s tím hodně emailuješ, není-liž pravda? E72 má úplně nového emailového klienta - což je opět irelevantní v případě, že ten stávající v E66/E71 funguje dostatečným způsobem.
mailu hodně, pokud jsem mimo kancelář, což zas až tak moc neni... a zatím jsem u mailování s E71 neodhalil nějaký problém
já jí používam pár měsíců a zatím spokojenost, tak právě nevím, jestli jít do té E72, jestli to nebude spíš horší... ona ta Nokia jde taky pěkně do keluřidičBOB píše:Deli: ani se nedivím - jedna kolegyně s ní jede už xlet a nedá na ní dopustit!
Naposledy upravil(a) Deli dne sob 26 bře 20:37, celkem upraveno 1 x.
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
@ Řidič Bob>
Ty jsi samá kritika, ale odůvodnění nikde. Přitom mě by právě zajímalo, co je na tom telefonu teda konkrétně špatně.
Ten samý emailový klient jsem testoval už v E52 a neshledal na něm nic špatného. Jen má prostě jiné prostředí než zbytek telefonu, což právě souvisí s tou mnou zmíněnou softwarovou mozaikovostí. Ale to už je viditelné i u předešlé řady S60.
Ty jsi samá kritika, ale odůvodnění nikde. Přitom mě by právě zajímalo, co je na tom telefonu teda konkrétně špatně.
Ten samý emailový klient jsem testoval už v E52 a neshledal na něm nic špatného. Jen má prostě jiné prostředí než zbytek telefonu, což právě souvisí s tou mnou zmíněnou softwarovou mozaikovostí. Ale to už je viditelné i u předešlé řady S60.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
To je zcela bez diskuze. Je na každém, aby se zamyslel, zda uvedené problémy nemultiplikuje vlastní činností. Ale to je opravdu na každém,nikoliv obecné prohlášení.řidičBOB píše:Ex: Věci, které popisuješ ale nejsou chybou mobilní kanceláře, ale člověka, který s ní blbě pracuje
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
To jde každopádně - hlavně proto, že se zcela přestala věnovat vývoji toho, co jí šlo nejlépe, aby podlehla ajfounovitým trendům. IMO naprosto nelogický krok. Proto hledám do budoucna v jiných vodách, protože v současné produkci už mi Fini oproti dřívějšku rozhodně nejlepší nepřijdou.Deli píše:ona ta Nokia jde taky pěkně do kelu
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nestačí?Smyl Flek z Nohavic píše:@ Řidič Bob>
Ale k E72: jendíný, co je na tom dobré, je výdrž baterky, která jede týden vcelku bez problémů. Jinak neustálé problémy s maily - nastavení schránky se samovolně maže, umístění na ploše svévolně mizí, velmi diskutabilní signál, problémy s BT, o zamrzání ani nemluvě. A samo - foťák nemá AF
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A to teprve MS, který místo aby vyladil jejich funkčně perfektní WM, nasadil WP pro uhrovité puberťáky
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek