jezdil bych v kabriu, otevřený velký kabrio je lepčí než A8Krysa píše:Deli I.
Politický koutek
Re: Politický koutek
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
A rozhazoval mince
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jistota je, že Žid tam bude zcela jistě...ta šílená tlačenka (od hlasů z USA až po Blesk /pan Ringier je také Ž/), které se mu dostává, musí přinést své ovoce.
Ale aby to nevyznělo, že mám něco proti Židům, tak prozradím i své důvody, proč jeho zcela jistě volit nebudu:
a) je to sprostý kariérní komunista
b) je to sprostý lhář (viz. jeho podmínka návratu z premiérského křesla zpět na SÚ)
c) jako premiér se choval jako úplný přizdisráč a svou popularitu si získal tím, že naplnil heslo - kdo nic nedělá, nic nezkazí
Ale aby to nevyznělo, že mám něco proti Židům, tak prozradím i své důvody, proč jeho zcela jistě volit nebudu:
b) je to sprostý lhář (viz. jeho podmínka návratu z premiérského křesla zpět na SÚ)
c) jako premiér se choval jako úplný přizdisráč a svou popularitu si získal tím, že naplnil heslo - kdo nic nedělá, nic nezkazí
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
+1řidičBOB píše:c) jako premiér se choval jako úplný přizdisráč a svou popularitu si získal tím, že naplnil heslo - kdo nic nedělá, nic nezkazí
ale i tak nechápu, proč je tak populární a oblíbený
Ale Tomio jede na FB Páč tu jsou lidi, co jsou pozadu a nemají FB, tak:
Tomio Okamura
Před 13 hodinami
Tak jsem dostal informaci, že štvavá kampaň proti mojí osobě, kterou podporuje stávající ekonomicko-politická mafie, bude po včerejším Reflexu prý pokračovat dalšími články v periodicích nakladatelství Ringier. V Aha se již dnes snaží zpochybnit můj sběr podpisů na prezidenta a v Blesku se prý připravuje seriál, kdy prý budou nějaké dívky vykládat jaký jsem sadista a bezohledný charakter. Cílem je dehonestovat mě tak, aby se prezidentem nestal člověk jako já, který otevřeně bojuje proti rozkrádání našeho státu, chce hmotnou a trestní odpovědnost pro politiky a exekutivu a zároveň chce postihnout majetkovými přiznáními od 20 mil. Kč i zpětně všechny zloděje, co nemůžou prokázat legální původ svého majetku. Prosím o Vaši podporu, držte mi palce, čeká mě peklo. V právním prostředí ČR se bohužel proti lžím nelze nijak učinně bránit, což média moc dobře ví. Díky
A tohle je taky dobréTomio Okamura
středa
UŽ JE TO TADY! Měl jsem z dřívějška informace, že po vyhlášení kandidatury na prezidenta začne ihned dvouměsíční lživá štvavá kampaň proti mé osobě, jelikož si stávající politicko-ekonomická mafie nepřeje za prezidenta člověka jako jsem já. Tedy takového, který má čistou minulost a otevřeně bojuje proti rozkrádání naší země. Zítra začíná špinavá kampaň časopisem Reflex, následovat má prý Blesk a další. Jsem zvědavý, co se na sebe ještě dozvím. Bohužel dovolatelnost práva je v ČR na nule a média a s nimi spříznění lidé toho patřičně využívají. Držte mi palce, snad to ustojím. Prosím Vás o podporu. Budu rád když budete tuto mojí zprávu sdílet. Díky, Tomio Okamura
Tomio Okamura sdílel(a) odkaz.
5 listopad
Dáváme dohromady prezidentskou volební kampaň a rád bych Vás, moje přátele, v této souvislosti poprosil o velkou pomoc. Prosím o informace o jakékoliv velké akci ve vašem regionu kam chodí stovky či tisíce návštěvníků a kde byste mi mohli zároveň dojednat, abych dostal prostor na alespoň krátký pozdrav před publikem. Času je do voleb již velmi málo, ale udělám maximum možného, abych osobně navštívil co nejvíce míst po ČR. Informace prosím posílejte mému asistentovi na jaroslavstanik@seznam.cz Díky moc za pomoc! Tomio
http://www.tomio.cz/vystoupeni/
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Protože nic nedělal, to voličům úplně stačí.Deli píše:+1řidičBOB píše:c) jako premiér se choval jako úplný přizdisráč a svou popularitu si získal tím, že naplnil heslo - kdo nic nedělá, nic nezkazí
ale i tak nechápu, proč je tak populární a oblíbený
Naposledy upravil(a) ultima ratio dne sob 10 lis 06:49, celkem upraveno 1 x.
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
+1 Nejlepší, jakého jsme kdy měli.Deli píše:Václav II. je dobrý prezidentKrysa píše:horší už to nebude. Jinak oči zavázat nechci
http://www.novinky.cz/domaci/284282-kla ... -zpet.html
souhlas ve všech třech bodech...řidičBOB píše:jistota je, že Žid tam bude zcela jistě...ta šílená tlačenka (od hlasů z USA až po Blesk /pan Ringier je také Ž/), které se mu dostává, musí přinést své ovoce.
já budu volit jakla (škoda že hájek nekandiduje)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jakl tam není.