Nikdy nepochopím, jak si tolik lidí může koupit tak jednoduchou, neměnou věc jako je iP a potom nadávat jak je to jinak, než si to představovali. (teď nemám na mysli Exfuna) Z OS na mobily je to snad nejprůhlednější a nejnekomplikovanější systém, kterej normální čkověk pozná i v obchodě za pár minut hraní si s telefonem. Nechtěl bych třeba Android už kvůli tomu, že v tomhle je to podstatě pravej opak, tím nechci říc, že by byl Android horší, ale jinej. Nemám potřebu si telefonem hrát, pořád ho nastavovat, chci ho používat.Volivovej volej píše:...já věděl, co si kupuju, už od začátku.
A k tomu přenosu souborů - upřímě - opravdu to někdo potřebuje? Myslím, že mít smartphone (ať už Android, Symbian, iP nebo WP) bez internetovýho připojení (když né trvalý připojení, tak alespoň wifi v místě, kde se vyskytuje uživatel častěji) je blbost a nevyužívání potenciálu, takže pak opravdu nevidím důvod nepřenášet data např. přes Dropbox. Jak psal Majkl - strach z krádeže online dat je trochu divná záležitost, když mi mnohem pravděpodobněji někdo ukradne celej mobil a mail taky používáme snad všichni. Teď se nesnažím přesvědčovat někoho o tom jak je iP nejlepší, to ne, nic není nejlepší. Ale i když přenáším takhle soubory (dokumenty, fotky atd.) celkem často a mobily s mass storage jsem měl, přesto mi to u iP nechybí. Nevím co může být jednoduššího, než jen daný soubor přetáhnout v PC do složky, nic víc. A k ty volnosti/svobodě a počtu možností - to vidím tak, že to často zbytečně jen tvoří zmatek a systém zpomaluje.
Jak už jsem psal výš - nemyslím, že u iP se koná nějaké počáteční nadšení a objevování (teda pokud uživateli není okolo deseti let ).ExFun píše:Jsi chytrý kluk, až opadne počáteční nadšení a objevování, začneš si elektronické vězení Applu uvědomovat.