Tebou jmenovaní nejsou odborní vědci, ale hochštapleři. Za fundované považuji např, Hořejšího, Konvalinku, Flegra, Šerého apod., kteří se věnují vědeckému bádání v inkriminované oblasti.řidičBOB píše:no, pokud mohu soudit, tak Maďar, plk. Rudá Mamba nebo Dušek, jsou všichni odborníci ve svých oborech (co se týče vzdělání), ale že by jejich názory a predikce byly něco extra - to až tak moc ne. Spíš naopak - po pár mediálních vystoupeních, jsem je začal považovat za kretény.
To musím říct, že kolegové z chemárny mají mnohem racionálnější a odbornější názory, než výše jmenovaná partička.
Koronavirus
Re: Koronavirus
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak Prymula profesuru nezískal na střelnici. To je akademický titul, podmíněný doložitelnou vědeckou činností - jak praktickou, tak publikační.
Navíc - tvůj původní post pojednával o vzdělání. A podle vzdělání, které mají v daném oboru, by je bylo možné nazvat odborníky.
Navíc - tvůj původní post pojednával o vzdělání. A podle vzdělání, které mají v daném oboru, by je bylo možné nazvat odborníky.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ano, ale Prymula, ač profesor, míří do politiky. A podle toho se chová a mluví. Maďař je pouze lékař, ne vědec, a Dušek je matematik. Ohledně chování viru beru za směrodatné ty mnou jmenované, kteří se dlouhodobě věnují vědecké činnosti v oboru na mezinárodní úrovni. Mohl bych jmenovat jim podobné v Německu, také to jsou vědci a shodují se skoro ve všem.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- Lachende Bestien
- Letec
Až na opravdu vzácné výjimky se tzv. eksperdi vyjadřují značně povýšeně a na řadu důležitých otázek buď nejsou ochotni nebo schopni odpovědět.
Neboli se člověk dozví, že než absolvuje x let memorování a papouškování současně mezi eksprdy uznávaných dogmat v určitém oboru materialistické vědy, nemá smysl mu vlastně nic vysvětlovat, protože by to jako nevzdělaný hlupák nepochopil a tím pádem samozřejmě nemá nárok vyjádřit vlastní názor.
FUCK OFF!
Kolik z těchto mimo realitu v žijících eksprdů z různých "ústavů" (někteří by spíše mohli zamířit do toho od strýčka Jedličky ) si vypěstuje plodiny, vychová zvířata a vyrobí vlastní jídlo, oblečení, boty...?
Ale nechodit bosý, nahý nebo netrpět hlady, to přijímají s naprostou samozřejmostí.
Že by si v dolech natěžili uhlí a vyrobili elektřinu nebo by si vyrobili autíčka a vyasfaltovali silnice, které takřka denně používají?
A tak lze ještě dlouho pokračovat.
Ale že by se se stejnou samozřejmostí snažili o stručné, jasné, vyvážené a především srozumitelné vyjadřování bez vágních prohlášení plných naduté přezíravosti ve stylu "ti hlupáci by to stejně nepochopili", to už jim přebujelé ego nedovolí.
Rozhodně mě jejich jednání ale nepřekvapuje; víra v křesťanskou mytologii byla (ehm..naštěstí?) nahrazena u většiny populace vírou v materialistickou vědu, takže se nelze vůbec divit, že se mnozí z vědátorů chovají velmi podobně jako španělská inkvizice.
Jen nemají reálnou moc někoho brutálně zavraždit upálením.
Ale stejně tak nemají často žádný problém očerňovat, zesměšňovat a ponižovat lidi s názorem, který neodpovídá jejich aktuálně vzájemně uznávaným dogmatům.
Neboli se člověk dozví, že než absolvuje x let memorování a papouškování současně mezi eksprdy uznávaných dogmat v určitém oboru materialistické vědy, nemá smysl mu vlastně nic vysvětlovat, protože by to jako nevzdělaný hlupák nepochopil a tím pádem samozřejmě nemá nárok vyjádřit vlastní názor.
FUCK OFF!
Kolik z těchto mimo realitu v žijících eksprdů z různých "ústavů" (někteří by spíše mohli zamířit do toho od strýčka Jedličky ) si vypěstuje plodiny, vychová zvířata a vyrobí vlastní jídlo, oblečení, boty...?
Ale nechodit bosý, nahý nebo netrpět hlady, to přijímají s naprostou samozřejmostí.
Že by si v dolech natěžili uhlí a vyrobili elektřinu nebo by si vyrobili autíčka a vyasfaltovali silnice, které takřka denně používají?
Ale že by se se stejnou samozřejmostí snažili o stručné, jasné, vyvážené a především srozumitelné vyjadřování bez vágních prohlášení plných naduté přezíravosti ve stylu "ti hlupáci by to stejně nepochopili", to už jim přebujelé ego nedovolí.
Rozhodně mě jejich jednání ale nepřekvapuje; víra v křesťanskou mytologii byla (ehm..naštěstí?) nahrazena u většiny populace vírou v materialistickou vědu, takže se nelze vůbec divit, že se mnozí z vědátorů chovají velmi podobně jako španělská inkvizice.
Ale stejně tak nemají často žádný problém očerňovat, zesměšňovat a ponižovat lidi s názorem, který neodpovídá jejich aktuálně vzájemně uznávaným dogmatům.
Rozumný názor. A pokračování od stejného autora.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koro ... domaci_knn
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koro ... domaci_knn
Tu.
I tak to bude trvat ca 4 roky než dojde k dostečnému promoření celé CZ populace (60% z 10mio = 6mio/4tis denně = 1500dnů)
Bohužel už to máme v rodině - švagrův kluk si to přivezl z výletu do 100vježaté a než to zistil, tak nakazil i 80-ti letou tchýni. Naštěstí už snad má tchýně to nejhorší za sebou jen s chrchlem a těplotama bez nutnosti nemocnice. Naštěstí jak švagr, tak tchyně u mně doma byli naposled dávno před nakažením.... uffff. Znova se musím přiznat, že po té mojí nemoci a chemoterapii (3.5 roku po) je tělo furt ešče rozštelované, snadno cokoli chytí a těžce se toho zbavuje, takže se toho bojím jak čert kříže.
I tak to bude trvat ca 4 roky než dojde k dostečnému promoření celé CZ populace (60% z 10mio = 6mio/4tis denně = 1500dnů)
Bohužel už to máme v rodině - švagrův kluk si to přivezl z výletu do 100vježaté a než to zistil, tak nakazil i 80-ti letou tchýni. Naštěstí už snad má tchýně to nejhorší za sebou jen s chrchlem a těplotama bez nutnosti nemocnice. Naštěstí jak švagr, tak tchyně u mně doma byli naposled dávno před nakažením.... uffff. Znova se musím přiznat, že po té mojí nemoci a chemoterapii (3.5 roku po) je tělo furt ešče rozštelované, snadno cokoli chytí a těžce se toho zbavuje, takže se toho bojím jak čert kříže.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tvůj názor mi připomněl "já jsem horník, kdo je víc". I soudruzi byli přesvědčeni o zbytečnosti vědců a inteligence, kteří nepracují rukama. Přečti si níže uvedené rozhovory. Já tam žádnou povýšenost a zesměšňování nevidím. Naopak, situace se podle toho vyvíjí.Lachende Bestien píše:Až na opravdu vzácné výjimky se tzv. eksperdi vyjadřují značně povýšeně a na řadu důležitých otázek buď nejsou ochotni nebo schopni odpovědět.
FUCK OFF!
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/bitv ... .seznam.cz
https://www.reflex.cz/clanek/prostor-x/ ... flegr.html
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/mirn ... log-117987
PP: Dostatečně se ochraňuj - respirátor FFP3, omezení zbytečných kontaktů, dodržování dostatečného odstupu. Někteří lidé mají zlozvyk mluvit hodně face to face. Vždy mi to vadilo, páč hodně lidem dost zapáchá z úst. Tak už mám aspoň trénink z dřívějška. Držím palce.