Brus píše:víte, jak poznáte majitele apple zařízení? řekne vám to
Telefonologie
Re: Telefonologie
Mám nutkavou potřebu znovu ocitovat brusův příspěvek:
2.9T RWD
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ještě není iPhone 5 a už je iOS 6?Volivovej volej píše:Dnes v 7 večer si nainstalujeme iOS 6.
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Neplatí to ale tak docela. Zdaleka nejhalasnější jsou teď galaxy-es-trojkaři. Přednímu výrobci lednic a televizorů se podařilo vyrobit mobil, co nevypadá jako plastová variace na iPhone, tak z toho mají Vánoce v létě.HondaMan píše:Mám nutkavou potřebu znovu ocitovat brusův příspěvek:Brus píše:víte, jak poznáte majitele apple zařízení? řekne vám to
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
to jenom proto, že je to nový...a také proto, že Vizionář je mrtev a s jabkem to pude z kopce.
EDIT 12.6.
Tak jak jsem to říkal - z kopce...iOS6 = velká a očekávaná sláva a jediná dvě opravdu pozitivní věci pro uživatele jsou:
1) možnost vkládat fotky do emailů přímo z email klienta - což ostatně umí všichni krom Jabka již řadu let
2 smysluplná navi - což Nokia umí již řadu let, Android má mnoho použitelných možností také vcelku dlouho
Siri a ostatní věci jsou blbosti, které jsou v našich končinách nepoužitelné...
EDIT 12.6.
Tak jak jsem to říkal - z kopce...iOS6 = velká a očekávaná sláva a jediná dvě opravdu pozitivní věci pro uživatele jsou:
1) možnost vkládat fotky do emailů přímo z email klienta - což ostatně umí všichni krom Jabka již řadu let
2 smysluplná navi - což Nokia umí již řadu let, Android má mnoho použitelných možností také vcelku dlouho
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Konečně telefon, se kterým vydržím celej den
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Moc to nesleduji, tak nevím, jestli si nedělají na internetu z iPhonu a iPadu srandu nebo ne, ale prý Apple nakoupil 20 let staré mapy, takže má místo Zlínu Gottwaldov.řidičBOB píše:to jenom proto, že je to nový...a také proto, že Vizionář je mrtev a s jabkem to pude z kopce.
EDIT 12.6.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
PaTaK: já v klidu i den a půl nebo přes víkend úplně v poho...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To já bych určitě dal taky. Ráno jsem telefon odpojil někdy okolo osmé a teď mám 74%
od doby, co jsem přestal hrát angry birds mi telefon vydrží 2-3dny (HTC wildfire S)
Pravda vyděsí
12hodin od odpojení z nabíječky, 4h zaplá WiFi, půl hoďky Google Navigace, půl hoďky hudba, dvě hodiny internet a mám 43%. Pecka!