Pickuper má syna
Re: Pickuper má syna
Jsem pesimista. Je dobojováno. Češi už nejsou
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Nemluvě o tom, že Deutschland je dnes už velice multiraciální národ. Na druhou stranu když takový jedinec původu viditelně afrického promluví nádhernou chrčivou Hochdeutsch, taky to má své kouzlo.Pickuper píše:tak ode všeho trochu, že ...... ale před Deutschland, Deutschland über alles dávám přednost písni Kde domov můj
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
Majkl: Ani mi o tom nemluv. Sousedka už asi 2 měsíce cestuje po Evropě (Německo, Benelux, Francie) a když dá nějakou fotku na FB, tak je to vždy s nějakým uzenáčem. Přijde mi že tyto "menšiny" vyhledává, ale z jejich alb usuzuji, že Evropa byla kolonizována Tury, Indy a Afričany
2.9T RWD
žádná Evropa už není. Je pouze komoušký bordel zvaný EU.Multikulti králíkárna s pochybnou hymnou
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
HM: vtip je prave v tom, ze je vyhledavat nemusi....
Vše je o prioritách, určitě by nějaké modrookého sympaťáka našla, jestli radši něco jiného, to je pak jiná...HondaMan píše:Majkl: Ani mi o tom nemluv. Sousedka už asi 2 měsíce cestuje po Evropě (Německo, Benelux, Francie) a když dá nějakou fotku na FB, tak je to vždy s nějakým uzenáčem. Přijde mi že tyto "menšiny" vyhledává, ale z jejich alb usuzuji, že Evropa byla kolonizována Tury, Indy a Afričany
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Znám spousty holek, kterým běloši nevoní a nemohli by snima nic mít, kdežto černoši je nesmírně přitahují a země jako Francie, Kuba atd atd jsou pro ně jako stvořené
HM: Usuzuješ velice správně, stačí se podívat do nějaké větší evropské metropole a tam se to negrama, čmoudama jen hemží. Vždycky jsem z toho hrozně neštastný, když už cestuju za poznáním, tak nemám potřebu se dívat na nějaký negry a jak rád se vracím do Prahy, kde negři vylejzaj jenom v noci a na václaváku Velké metropole budou mít brzy problém, jsou až moc multikulturní a to je špatně. Ono, posledně se mi stalo, že sem byl ve vagonu metra jedinen bílej!!! jinak samej negr a čmoud, a tehdy sem si řekl, že je asi něco špatně.
Případně, když se chce člověk někde dobře najíst a vejde do restaurace, koutkem oka zahlédne že kuchař je negr, tak mu to prostě ani nechutná
HM: Usuzuješ velice správně, stačí se podívat do nějaké větší evropské metropole a tam se to negrama, čmoudama jen hemží. Vždycky jsem z toho hrozně neštastný, když už cestuju za poznáním, tak nemám potřebu se dívat na nějaký negry a jak rád se vracím do Prahy, kde negři vylejzaj jenom v noci a na václaváku Velké metropole budou mít brzy problém, jsou až moc multikulturní a to je špatně. Ono, posledně se mi stalo, že sem byl ve vagonu metra jedinen bílej!!! jinak samej negr a čmoud, a tehdy sem si řekl, že je asi něco špatně.
Případně, když se chce člověk někde dobře najíst a vejde do restaurace, koutkem oka zahlédne že kuchař je negr, tak mu to prostě ani nechutná
2.0i 107kW
moucha: ono to není primárně o barvě pleti.....ono je to hlavně o kultuře, zvycích, návycích a celkově o jejich chování. Ono, když je jich jen pár, není to problém. Chtě nechtě se musej aspoň primárně asimilovat. Ale jakmile je jich víc, začnou si myslet, že jsou v těch jejich banánistánech a podle toho se začínaj chovat. A jak to končí je krásně vidět ve Francii. Británie a Německo už k tomu směřujou mílovými kroky. Je mi líto, když se sem chtěj přijet podívat nebo si tady krátkodobě zarobit, OK. Dáme pobytové či pracovní vízum, poděkujeme a pak pryč. Žádný usazování se, žádný křížení se s původním obyvatelstvem. Prostě čechy čechům a Evropa původním evropanům
Niko nadžanel ko kerdža
Tak u Francie to lze pochopit, ve většině zemí seferní afriky je díky kolonizacim úřední jazyk Francouzština, a díky prakticky nulové jazykové bariéře černoši migrujou hlavně do Francie, nicméně, z doslechu vím, že to tam je hrozné, potkat rodilého francouze v Paříži je prakticky nemožné
2.0i 107kW