Fotky z mobilu
Re: Fotky z mobilu
A co ty kriminálky miami, vegas a tak? To je jak blízko realitě?
Rychlost zabíjí!
a taky si nějak ztmavnulVolivovej volej píše:Spis sypat...
Niko nadžanel ko kerdža
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Té naší určitě ne...a pochybuji, že také té americké. Tam ale není ta kriminální zápletka tolik přitažená za vlasy... To, že jim PC vybleje podezřelého z databáze DNA nebo otisků do 10s, je samozřejmě nesmysl i v JůEsEjaikoN píše:A co ty kriminálky miami, vegas a tak? To je jak blízko realitě?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jo, to jsem si všiml, že se tam hraje hlavně na počítačové efekty a každé zmáčknutí tlačítka musí vyvolat nějaký zvuk a musí to vrčet při každém pohybu okýnka po monitoru
Ale právě jsem slyšel nějakého detektiva z česka v telce říkat, jak je to realistický pořad - jen že na případu v realu dělá celý tým a ne jednotlivci, ale jinač prý prakticky shoda. No co, asi chtěl být zajímavý
Ale právě jsem slyšel nějakého detektiva z česka v telce říkat, jak je to realistický pořad - jen že na případu v realu dělá celý tým a ne jednotlivci, ale jinač prý prakticky shoda. No co, asi chtěl být zajímavý
Rychlost zabíjí!
Aha, tak to je v tom případě stejné jako u "normální" PČR - teď jsem byl nedávno u výslechu ohledně mojeho nedávného rozbití držky a taky se mi zdálo, že se o to stará jenom jeden policajt. Z mojeho pohledu mi to příšlo jako celkem zajímavý job - zjišťuje, vyslýchá, prohlíží si místa činu...
Rychlost zabíjí!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
to je různé - podle závažnosti přečinu...pokud to řeší místní odd., tak to řeší nějakej tamní komisař jako celek. Pokud je to kriminálka, tak tam se většinou jedná o závažnější trestnou činnost a tam se pak pracuje v týmu, který je buď obecný nebo je speciálně sestaven.
To, co je vidět v CISkách, se u nás děje v Kriminalistickém ústavu, kde pracují jednak lidé ve služebním poměru, ale také civilové. To ale nejsou vyšetřovatelé tak, jak je vidět ve jmenovaných kriminálkách.
To, co je vidět v CISkách, se u nás děje v Kriminalistickém ústavu, kde pracují jednak lidé ve služebním poměru, ale také civilové. To ale nejsou vyšetřovatelé tak, jak je vidět ve jmenovaných kriminálkách.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Heh, to by mě nenapadlo, že to bude o tolik komplikovanější, zatím jsem třeba slyšel, že ti vyšetřovatelé nedělají ty testy sami, ale dávají vzorky jako anonymní laborantům kvůli zachování objektivity a tak.
Holt asi jiná úroveň než místní šetření sklonových podmínek vozovky ala MP
Holt asi jiná úroveň než místní šetření sklonových podmínek vozovky ala MP
Rychlost zabíjí!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
není to jenom kvůli zachování objektivity...třeba když jsem já studoval na chemárně, tak kolegové dělali testy prostě proto, že katedra měla lepší vybavení než KÚ a test byl nepoměrně kratší
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jo, co mi tam studující kámoš říkal, tak VŠCHT (tipuju) nemá moc problémů s financemi, vzhledem k množství patentů, které si drží. Vybavení tomu asi odpovídá
Rychlost zabíjí!