Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
a další kandidát na titul "inovace roku" - právě sem na obědě, dal sem si picu a scel sem si pokydat kepučem z plastové láhve opatřené hyper-extra-super samouzavíracím neodkapávacím uzávěrem (Hellmannss) - výsledkem je buď na pice není žádný kepuč, nebo v tom kepuču odplave.... absolutně nelze dávkovat.... napřed neteče vůbec, pak teče moc...
jj....
jj....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
kečup na pizzu? buď je pán gurmán nebo byla pizza fakt hnus?...pavproch píše:a další kandidát na titul "inovace roku" - právě sem na obědě, dal sem si picu a scel sem si pokydat kepučem z plastové láhve opatřené hyper-extra-super samouzavíracím neodkapávacím uzávěrem (Hellmannss) - výsledkem je buď na pice není žádný kepuč, nebo v tom kepuču odplave.... absolutně nelze dávkovat.... napřed neteče vůbec, pak teče moc...
jj....
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
PP přece říká, že jídlo je jídlo a nemusí chutnat ani vypadat. Hlavně aby zasytilo
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ono už cpát kečup z plastové lahve na pizzu je peklo na zemi!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
náhodou, mně to takle maminka naučila.... kečup je z rajčat a proto je zdravý....
(aby nedošlo k mýlce - si dělám kozy...)
ale kepuč ráth mám, tak ho cpu (skoro) do všeho...
ale kepuč ráth mám, tak ho cpu (skoro) do všeho...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jo, Burešovi maminka taky řekla, že vstoupit do KSČ je dobré a on jí věřil a tak tam vstoupil
BTW: jinak tenhle hnus je ještě větší peklo (asi trilion krát) než kečup na pizzu! Přiznám se, že jsem neměl duševní sílu ty sračky dočíst do konce
BTW: jinak tenhle hnus je ještě větší peklo (asi trilion krát) než kečup na pizzu! Přiznám se, že jsem neměl duševní sílu ty sračky dočíst do konce
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
bobe, dobře Ty! akoráth si mi zkazil kafe a zákusek, co fčíl mám na stole....