Lyžárna

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
vonkreuz
Letec

Re: Lyžárna

Příspěvek od vonkreuz »

Dneska jsme šli od penzionu Šindľovec (dal byla závora) v Žiarskej dolině okolo Tatliačky do Smutného sedla, pak Ostrý Roháč, Volovec a dolu kolem Tatliačky k autu... a Bohúšku už to tam jde. :x 20-40cm na boruvčí na první oblúčiky vystačí. :ymhug: V zimních podmínkách jsme potkali jen další 4 lidi, z toho dva moje zákazníky. :D
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Při vyzvedávání zimáků ze sklepa jsem se pokochal svou sbírkou lyží a už se těším, až jedny zas vytáhnu, spontánně je hodim do skivaku a na dva dny zmizím v ÖReichu :ymhug: :-bd
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

Já musím hlavně vyřešit jaké TLT vázání a pásy na moje nové prašanovky (185cm 140/115/125, 9.2 lbs), aby se mi dobře šlapalo.
Když vezmu do Alfz tyhle moje lyže a kamarádovi prašanové Dynastar, tak víc už dírou v zadní sedačce neprostrčím. :D
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

Tak jsem sobě na ty nové lopaty objednal i nové skíny BlackDiamond Nylon Split. Nové jakože nepoužité, ale už se asi nevyrábí, aspoň BD je na stránkách už zase nemá. Včera tam měli poslední 3 páry ve slevě za myslím cca 130USD.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

hmmmm, tak z teho :skiing smiley: ešče nic nebude.... sem byl fčíl (při zajíždění aut po servisu) vyjetý aji na poustevnách a ... esli tam teho je 6-8 cm... takže ani na poťapání po hřebenu to ešče nenisu.... škoda, no....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

vonkreuz píše:Já musím hlavně vyřešit jaké TLT vázání a pásy na moje nové prašanovky
já taky.... :D

neska sem kupil.... co jiného než skotty .... takže rodinka je doma už kompletní Expor´ Air, Crus´Air a fčíl bude aji Pow´d Air 183cm, 98 pod botou an mých 72 kilo bude vytvářet dostatek floatu..... :ymhug:

kura, já s auž tak těším....

ref TLT - asi pudu do G3 Ion 10 +100mm brakes...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Hauuuuu...... :((
This is one of those once-in-a-lifetime trips where everything comes together perfectly. Deep immersion in an indescribably beautiful and wild mountain range, a successful summit, the joy of skiing great distances over mostly ideal terrain, and a best mountain friend to share it with.
:x :x :x :x :x :x
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

Tož jsem dneska potkal dovozce, tak jsem rovnou objednal Ion 10din 115mm, haršajzny 130mm.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

já nakonec asi na ty powd´airy dám freeride markra squire (11DIN na mých 72kilo stačí) a idělám z nich lanoffkové prašanoffky
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

Mám 90 kilo, s oblečením a batohem přes metrák a vázání mám na 7DIN, proto jsem bral Ion 10, bo nelyžuju nijak agresivně a myslím, že to bude stačit.
Odpovědět