VZKAZY
Re: VZKAZY
Dneska piloti závodních stříbrných dvojkových octávek, neměli svůj den. Kámoš jel MX5 z Brna šoustkama a byli jsme ještě se 130i domluveni na podvečerní projížďce.
První zápich byl závodník před Lipníkem, který to na rovince zašlápnul a nechtěl se nechat předjet. Z tempa neslevil ani v zatáčkách, což se mu stalo osudným a na vjezdu do obce, přerazil značku omezující na 40km/h, zábradlí na mostku a skončil v potoce. Ten lynč od vesničanů, mu teda nezávidím Je k tomu i hezké video...
A když mi volali, že už jedou z FM a 20min se nic nedělo, tak jsem volal zpět a zjistil jsem, že ho sestřelil další pilot pilot stříbrné oktávy při předjíždění, řešila policie, viník měl blbé hemzy...
Takže místo projížďky nechtěné zpestření.
První zápich byl závodník před Lipníkem, který to na rovince zašlápnul a nechtěl se nechat předjet. Z tempa neslevil ani v zatáčkách, což se mu stalo osudným a na vjezdu do obce, přerazil značku omezující na 40km/h, zábradlí na mostku a skončil v potoce. Ten lynč od vesničanů, mu teda nezávidím Je k tomu i hezké video...
A když mi volali, že už jedou z FM a 20min se nic nedělo, tak jsem volal zpět a zjistil jsem, že ho sestřelil další pilot pilot stříbrné oktávy při předjíždění, řešila policie, viník měl blbé hemzy...
Takže místo projížďky nechtěné zpestření.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
M.Z.: Co byla oběť sestřelení? Ta 130i? Je to vážné?
MX5, jen sedřený bok, ale magor v oktávě byl úplně tuhý, v šoku držel plný plyn, lítal po silnici jak kokot a trefil jako bonus ještě Fábku zezadu, totální dřevák. Benga mu to po shlédnutí videa dali sežrat.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
jakože vyjel z toho příkopu nazpátek na silnici, kde trefil tu Fábku nebo co?
Nauč se vnímat psaný text
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
ctrlj: ale babky se na pilota oktávy sletěly jak sršni, asi měl hodně na vysvětlování.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Se jim nedivim, to zabradli na tom mostku bylo pomerne nove a jestli jim takto zvalchoval tu peknou travu co chodi sekat pro kraliky… Jeste stesti ze minul ten pomnik se sochou Panenky Marie!M.Z. píše:ctrlj: ale babky se na pilota oktávy sletěly jak sršni, asi měl hodně na vysvětlování.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
to video mi pusobi radost. nebylo by jeste to druhe?
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Ta zatáčka je dost nepříjemná a o kousek dál jsem několikrát vidět městapo. Tak měl štěstí, že ho nechytili.