Telefonologie
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Telefonologie
Podle mne právě Sense může za ten neutěšivý stav u OneX - lagování, žízeň po energii...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Já si vůbec tu kombinaci "systém+nadstavba" nijak neoblíbil, ale Sense aspoň prorůstal systémem natolik, že celý výsledek nedělal dojem kočkopsa. Na druhou stranu - nejrychlejší to taky nebylo.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
HTC bez Sense není HTC.
Proti TW v SGS3 nemám nic. Možná nabídku nastavení bych nechal klasicky ICSovou, ale jinak super
řBOB: ani tak nejde o peníze(nemám jich nějak přehršle,jinak bych nejezdil v 10 let starým Oplu ),jako o zálibu zkoušet nové technické věci...tak do toho asi půjdu to aspoň vyzkoušet...
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To je slovo chlapasune2009 píše:...tak do toho asi půjdu to aspoň vyzkoušet...
Měním tlf ze stejných důvodů
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Volivovej volej
- Mistr volantu
To jsou androidí telefony. HTC bez Sense není HTC, Samsung bez TouchWizu není Samsung, Sony bez Timescape není Sony. Všechno by to byly jen desítky lépe či hůře vybavených alternativ pro Google Nexus.ultima ratio píše:HTC bez Sense není HTC.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
Já v podstatě taky. Kdybych koupil novou baterku, tak ještě rok s SGS vydržím, ale SGS3 prostě musím mítřidičBOB píše:To je slovo chlapasune2009 píše:...tak do toho asi půjdu to aspoň vyzkoušet...
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Já koukám spíš na styl, takže když už něco drahého, tak ať to podle toho i elegantně vypadá. Ty Samsungy a iPhony jsou ale vzhledově hnus.
Tak objednáno...uvidím,zatím si nechám doma i SGS II a po týdnu uvidím,jestli se to vyplatí si nechat nebo zůstanu u SGS II...řidičBOB píše:To je slovo chlapasune2009 píše:...tak do toho asi půjdu to aspoň vyzkoušet...
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"