![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
ale sam pises ze do CUPRY si lil neco jinyho. 5w-40 asi ze? to je velky rozdil
5w30 bych jeste chapal
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
![Sad :(](./images/smilies/2.gif)
jojo, ten CFS 5W40 NT jako mmiramattonecz píše:ale sam pises ze do CUPRY si lil neco jinyho. 5w-40 asi ze? to je velky rozdil5w30 bych jeste chapal
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Sha už pochopil princip longlife oleju. Když 4,5 litru/30kkm je norma, tak se ten olej vlastně mění průběžně pořád ![Cool B-)](./images/smilies/16.gif)
![Cool B-)](./images/smilies/16.gif)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Norma je 45l na 30 ![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
![Sad :(](./images/smilies/2.gif)
tohle mi s vážnou tváří v autorizáku řekliStepan píše:Sha už pochopil princip longlife oleju. Když 4,5 litru/30kkm je norma, tak se ten olej vlastně mění průběžně pořád
ale až po záruce ne?honziss píše:jojo, ten CFS 5W40 NT jako mmiramattonecz píše:ale sam pises ze do CUPRY si lil neco jinyho. 5w-40 asi ze? to je velky rozdil5w30 bych jeste chapal
https://www.coolvideo.sk/polsky-kamioni ... paign=COOL
Po polski nemluvím, ale asi to po něm chtělo statickou regeneraci?
Stěžoval si dobře..![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Po polski nemluvím, ale asi to po něm chtělo statickou regeneraci?
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
retron: právě. Vzhledem k tomu, co všechno se může na novým autě posrat a je to tvůj problém, protože záruka na to neplatí kvůli odstavci 197 aj) v kupní smlouvě, se mi do nákupu nového auta už příště vůbec nebude chtít. Nejde ani tak o prachy, spíš o princip, že platíš raketu za nový a stejně to není 100%.
retron: právě. Vzhledem k tomu, co všechno se může na novým autě posrat a je to tvůj problém, protože záruka na to neplatí kvůli odstavci 197 aj) v kupní smlouvě, se mi do nákupu nového auta už příště vůbec nebude chtít. Nejde ani tak o prachy, spíš o princip, že platíš raketu za nový a stejně to není 100%.
2 retron: ne, to cca po 3 mesicich/10tkm pri druhy vymene..
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k