Telefonologie
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Telefonologie
já teď asi po roce potkal kamaráda a ten na mne vytáhnul Nokii E90! Koukal jsem jak blázen...já myslel, že to už je k vidění pouze v NTM
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tu jsem vždycky chtěl ale nikdy si ji nekoupil
já tenhle měsíc nabíjel jen jednou - samsung gt1170ipavproch píše:jj, zlatý dobrý hloupý telefon.... s 1300mAh vydrží 4 dny, o dovolené až týden...... a to netelefonuju málo, měsíčně cirka 10-12hodin (dohromady odchozí a příchozí hovory) + cca 100-200 sms/měsíc
po dlouhej době jsem přišel na to, že svoboda je neřešit nabíjení, mít vyplý zvonění a telefonovat jen když člověk chce
Vždyť to je docela moderní přístroj... Já ještě loni do Vánoc vesele volal mým milovaným SE K770i a hned dva lidi ho ode mě chtěli odkoupit. Ale já ho nedal, mám ho jako "záložku" a je i po víc než čtyřech letech jako nový.řidičBOB píše:já teď asi po roce potkal kamaráda a ten na mne vytáhnul Nokii E90! Koukal jsem jak blázen...já myslel, že to už je k vidění pouze v NTM
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Abych taky něčím přispěl:
Miluju svůj iPhone.
Miluju svůj iPhone.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
víte, jak poznáte majitele apple zařízení? řekne vám toVolivovej volej píše:Abych taky něčím přispěl:
Miluju svůj iPhone.
Pravda vyděsí
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Ajo...
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
Baterka u SGS mi skoro umřela(za půl dne je po ní), tak chci konečně vyměnit telefon. Otázka je jednoduchá - SGS3 nebo ONE X? Já se zatím kloním víc k SGS3 hlavně kvůli TW a baterce.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
SGS3 - již 3. den ho používám a proti OneX je to jiná dimenze.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Hodně hodně velká dimenze… :-]