Telefonologie
Re: Telefonologie
Já to dělal podle tohoto http://sourceforge.net/apps/trac/androi ... AtoolsNand , ale na Diamonda to nejspíš bude jednodušší
Pěkný, to běhá tak nějak podobně, jako nejlacinější telefony s default androidem.
TSs
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem si po dlouhé doby (cca 2 měsíce) koupil nový tlf - HTC OneX... Přechod z iOS na ICS byl trochu šokem...ale pozitivním v obou směrech. K nedostatkům Androidího dílka musím říct, že první dva dny trpěl ztrátou signálu (kdo byl v HK na CR ví, že jsem tam z toho byl trošku vzteklý) a jednou se dokonce sám restartoval. Pak se mi ale objevila nějaká systémová aktualizace a od té doby je zatím klid
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nad One X přemýšlím, jediný co by mi vadilo je ta microsim a nemožnost dát větší baterku. Ještě uvidím jak se pochlapí Samsung s SIII a nakonec se nějak rozhodnu.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
microSIM mám z iP, takže to mi je celkem putna. Baterka je tuším 1800 a den a něco vydrží. S víkendovou zátěží i celej víkend.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Kdybych neměl několik SIMek a neměnil je mezi telefonama, tak to neřeším.
Pokud se dá s baterkou celej den vyjít, tak to stačí. Teď mám u SGS problém, že po dvou letech provozu už nevydrží ani ten den.
Pokud se dá s baterkou celej den vyjít, tak to stačí. Teď mám u SGS problém, že po dvou letech provozu už nevydrží ani ten den.
jj, zlatý dobrý hloupý telefon.... s 1300mAh vydrží 4 dny, o dovolené až týden...... a to netelefonuju málo, měsíčně cirka 10-12hodin (dohromady odchozí a příchozí hovory) + cca 100-200 sms/měsíc
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.