Nemáš info kdy bude? Zahálí mi tu výstroj AČR. Potřebuju jen sehnat gun a nějakou munici.Smrťák píše:Válka bude no. Je nevyhnutelná
Menšinový koutek
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Menšinový koutek
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Války vypukne 22.září 2021 v 8-35-58 GMT. Pokazí se obranný systém AČR zvaný Kalousskynet a vypustí cikány na USA. Na což USA odpoví jaderným úderem.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
může být, další otázka potom zní, do koho vlastně střílel............neměl jsem dneska čas to nějak do hloubky studovat, ale podle toho co jsem zaslechl tak ten tábor či co pořádala nějaká tamní politická strana a byl je tam chválit i premiér, z čehož bych dovozoval, že to může bejt zoufalá reakce například na migrační politiku ....Deli píše:Tak je otázka, kdo za tim je... podle ČT s tim je spojená ta střelba a tam to byl běloch nordického typu, tj. žádnej uzenáč
edit: tak možná sem to trefil....
Z dalších zápisů na internetu podle policie vyplývá, že Breivik zastává protimuslimské postoje.
Naposledy upravil(a) Pickuper dne sob 23 črc 19:12, celkem upraveno 1 x.
Niko nadžanel ko kerdža
Co takhle ze zoufalství vystřílet českou vládu?
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
byla to sociálnědemokratická (dělnická ) jugend..Pickuper píše:.......neměl jsem dneska čas to nějak do hloubky studovat, ale podle toho co jsem zaslechl tak ten tábor či co pořádala nějaká tamní politická strana a byl je tam chválit i premiér, z čehož bych dovozoval, že to může bejt zoufalá reakce například na migrační politiku ....
smrťák: ryba sice smrdí od hlavy..........ale tyhle masakry nejsou řešení. Tohle je akt čirýho zoufalství, zoufalej čin zoufalýho člověka, asi snaha na něco upozornit, dát nějakej impuls společnosti......nevím..., ale vidím tady jistou paralelu třeba s atentátem na Heydricha
Niko nadžanel ko kerdža
Jose: jj, teď to právě čtu.......ale obávám se, že tamní Dělnická strana bude asi nějakým norským ekvivalentem české kombinace ČSSD+KSČM
Niko nadžanel ko kerdža
tohle sem zahlíd v diskusi ke střelbě v norsku...
dyk sem to říkal, že to smrdí uzenáčem...Norwegian Labour Youth (AUF) has since 1994 cooperated with Fatah Youth Organisation.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
http://bigpeace.com/nmay/2011/03/25/isl ... to-school/
..někde v diskuzi sem četl info,že prý v tom táboře bylo značné množství "neNorů" ,ale nikde potvrzující foto ?
nedlouho před útokem Breivik zveřejnil na internetu svůj manifest, který má 1500 stran.
jak říkám, zoufalý čin bojovníka proti kolonizaci Evropy třetím světemV manifestu pod názvem "2083. Evropská deklarace nezávislosti" se podle agentury DPA zabývá "rasovou válkou" a otázkou, jak by bylo možné Evropu osvobodit od přistěhovalců.
Niko nadžanel ko kerdža