Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Stepan píše:To mě pán pro změnu tvrdil, že výměna oleje mimo autorizovaný servis je porušení podmínek operáku. A že kdybych si to chtěl nechat vyměnit mimo plánovaný interval, tak by to bylo za plnou palbu u nich a ještě by se musel zeptat. No tak jsem se zasmál, ujistil se v tom, že odkup do rodiny po třech letech nepřipadá v úvahu a ať se s tím pak nasírá někdo jinej.
A interval je 30kkm.
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Tak jsem tam skoro celou litrovku tý řídký longlife sračky nalil. Do pondělí jsem u Ostravy a v uterý ráno už musím bejt v Praze. Tak to po dálnici proženu a dám vědět
![Big hug :ymhug:](./images/smilies/6.gif)
Jinak naše domácí intervaly jsou 2kkm po záběhu (nebo ihned po koupi v případě nákupu předváděček/lehkých ojetin) a pak každých 15. Já na svých předchozích autech měnil po 10, protože jsem prase.
![Thumbs up! :-bd](./images/smilies/113.gif)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Kolega ma octavu 4x4 dsg s tim samym motorem 2.0tdi 135 Kw a zere mu to olej uplne stejne. Ozvala se pri 15kkm, ve 30ti mel garancku a ve 45 znova dolival. Ma to sluzebni, takze ho to netrapi. Prodejce ho na to pri predavani upozornoval. Pry to zere olej standardne.
Já to mám taky služební, ale u táty, takže hláška "pošlem fakturu provozovateli", je mi k ničemu, respektive sere mě to furt stejně
Uvidíme co dál, jestli se ozve znova. Kolegu neznám, ale tak od oka bych tipl, že můj styl provozu bude o dost náročnější.![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
![Sad :(](./images/smilies/2.gif)
Uvidíme co dál, jestli se ozve znova. Kolegu neznám, ale tak od oka bych tipl, že můj styl provozu bude o dost náročnější.
To asi ano.. On uz ma teleci leta za sebou ![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...nevím, jak u Shade, ale VW "zvedl normu" - už to není 1l oleje na 1000km, ale na 800km ![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
No dokonce. Tak technik na telefonu tvrdil vlastně 1/10000km ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Litr na 15tkm, není žádná spotřeba a už vůbec ne důvod, něco řešit.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Na druhou stranu, já za 4 litry sežranýho woleje @ 1550km dostal..... nový motor.... ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Btw, normálně jezdím enem s jednou jednolitrovou dózou woleje v kufru.... v pátek ovšem vyrazím na lyže do FR rovnou s 5-ti litrovým wolejokanistrem v kufru.... snad to bude stačit.... ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.