Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzální
tak to je masochista docela. ale tak v jednom se da tak poklidne jet asi no. ale kazdy den..
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Uffff, taxem doma - cestu v pondělí do Plzně, poposkakování tři dny v Plzni a neska zase dom sem dal bez zjevné i skryté újmy na jejím Leguánovi..... to by bylo pindů, dybych temu něco udělal....
A nedělu tam jedu zas a snad v pondělí dom, tentokráte si ale vezmu co? 3er ne, ten je v poruše, Leguána už rači taky ne, abych mu něco neudělal, takže si zazpomínám na 2010-11 a pojedu (původně mým, nyní už v třetích rukách) Skautítem... akorát si musím dával majzla, bo tam není chytrá paní v podpalubí....
A nedělu tam jedu zas a snad v pondělí dom, tentokráte si ale vezmu co? 3er ne, ten je v poruše, Leguána už rači taky ne, abych mu něco neudělal, takže si zazpomínám na 2010-11 a pojedu (původně mým, nyní už v třetích rukách) Skautítem... akorát si musím dával majzla, bo tam není chytrá paní v podpalubí....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To by ten náš zákazník tam asi neudýchal....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Se stav, pučím ti Genevo
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tak přijeď Pandou, ať vidí, jak špatně platípavproch píše:To by ten náš zákazník tam asi neudýchal....
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Se mi povedlo snad konečně dotunit geo na miatě - nastavil jsem stabíky na max tvrdost a je dost neuvěřitelný jak auto minimálně na okresce zrychlilo (najednou se dá jít na plyn snad hned jak se před zatáčkou odbrzdí). Byli jsme se dnes ráno projet s kámošem a v technických pasážích se mu majda normálně vzdalovala (dřív jsem se ho s vypětím všech sil sotva uvisel).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Pecka, teď ještě přivést pár koníků do stáje
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz