![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Jediné hnojivo, které jsem kdy použil, je psí exkrement, než ho stačím sebrat a trávník je jak víno ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Auto mi začalo dělat loužičky. Nevím ještě co to je, ale voda z klimy imo smrdí jinak, i to má takovou debilní konzistenci. Ale na olej to taky nevypadá, respektive to teče z místa, kde bych žádnej olej nečekal. Nebo minimálně ne motorovej
Přítel na telefonu se usnesl, že něco podobného mu teklo z 10 let starého auta po 150k, když povolilo nějaké těsnění táhel na šaltpáce.
Na servis jsem dostal termín až za 14 dní. Achjo![Sad :(](./images/smilies/2.gif)
Na servis jsem dostal termín až za 14 dní. Achjo
![Sad :(](./images/smilies/2.gif)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
A rovnou jak tam pojedu, tak si můžu nechat seštelovat ACCčko. Jsem trefil nějakou lítavou opeřenou potvoru, vizuální škody žádný, ale auta to nějak nevidí ![Sad :(](./images/smilies/2.gif)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Já neska při úklidu všech aut našel uvnitř motorového prostoru leguána (na krytu motoru) hromadu peří a něco i jako křídlo vrabce..... ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
A nastoupil za jizdy, nebo ho tam donesla nejaka kunda ci kocura?
Předpokládám spíš to druhé, protože to bylo za chladičem.. leda že by to přistání vzal obloukem... ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Já minulý rok našel v motorovém prostoru Pandy (parkuje na ulici) mrtvou malou, ještě neopeřenou straku. Asi vypadla z hnízda a hledala úkryt, ale našla smrt ![Sad :(](./images/smilies/2.gif)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já jenom otisky ťapek na krytu baterky a za ní lehce plesnivou kůrku chleba...
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
To znám, suchý krajíc chleba byl v pandě před měsícem. Úplně celý si tam ta potvora schovala, jen namazat máslem ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Stěžuju si na .... boooží mlýny....
Švára předefčírem (na svátek) dělal doma na chalupě (ze stodoly si staví trucovnu) a fiklo ho v zádech. Moja drahá 3/4 sa mu posměvovala a fčera ji fiklo v zádech tež. A já se jí fčera večer tlemil taky... a.... ano, neska ňa fiklo v zádech...... doparoma....![Big hug :ymhug:](./images/smilies/6.gif)
![at wits' end ~x(](./images/smilies/102.gif)
Švára předefčírem (na svátek) dělal doma na chalupě (ze stodoly si staví trucovnu) a fiklo ho v zádech. Moja drahá 3/4 sa mu posměvovala a fčera ji fiklo v zádech tež. A já se jí fčera večer tlemil taky... a.... ano, neska ňa fiklo v zádech...... doparoma....
![Big hug :ymhug:](./images/smilies/6.gif)