Fotky vašich aut
Re: Fotky vašich aut
Já to klidně udělám, když ho budu moci osedlat.
Sny o tygří lejdy, fantasticky krásný...poskytly mi návod, jak na kočky jít.
Málo fotek tady.
Pickuper píše:na dojetí do VT dobrývasco píše:Koupil jsem to od Honzuska...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
neco z dneska
Tak ať je tu nějaký kontrast.
Můj první stroj (nepočítaje dlouhodobě zapůjčenou Granadu 2.0 V6): Uno Turbo i.e.
Mělo svoje mušky, ale měl jsem ho moc rád Taky u mě vydrželo 9 let (vedle dalších aut), prodával jsem ho, když bylo plnoleté
Můj první stroj (nepočítaje dlouhodobě zapůjčenou Granadu 2.0 V6): Uno Turbo i.e.
Mělo svoje mušky, ale měl jsem ho moc rád Taky u mě vydrželo 9 let (vedle dalších aut), prodával jsem ho, když bylo plnoleté
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Beaumont: Pozoruhodne auto, alespon kdyz bylo nove - 784 kg, 100 PS, 0-160 za 22 sekund. O nejakych 20 let pozdeji nemyslitelne...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
to si tech 0-160 schvalne musim zkusit zmerit
Jo jo, jezdilo to jak čert, proto jsem si ho nechal tak dlouho, prostě na občasné vyblbnutí. Tak do 100 - 120 km/h to bylo neuvěřitelně živé, ale pěkně to jelo až do nějakých 150 - 160 km/h.
Výš už se motoru moc nechtělo, což bylo dobře, protože na pneu Firestone Fuel Saver 175/65 R13 to bylo tak akorát Jednou jsem dal maximálku 190 km/h (tacho), ale to už jsem držel volant i zubama.
Výš už se motoru moc nechtělo, což bylo dobře, protože na pneu Firestone Fuel Saver 175/65 R13 to bylo tak akorát Jednou jsem dal maximálku 190 km/h (tacho), ale to už jsem držel volant i zubama.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Kua to už bych měl dobře nahnáno, jet s takovým lehkým prckem skoro 200
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Proto píšu, že jsem držel volant i zubama - aby mi necvakaly strachy
Ne, přeháním, celkem to šlo. Nejvíc vadily ty úzké a vysoké gumy. Kdekdo dával na Una Turbo 15" kola, ale já chtělo auto co nejvíc originál (to mi vydrželo dodnes).
Kromě toho to auto fantasticky brzdilo - 4 kotouče, přední ventilované, ale ještě bez ABS. Na suchu bylo až neuvěřitelné, co to auto ubrzdilo - taky mě to párkrát zachránilo. Na té nízké hmotnosti fakt něco je.
Ne, přeháním, celkem to šlo. Nejvíc vadily ty úzké a vysoké gumy. Kdekdo dával na Una Turbo 15" kola, ale já chtělo auto co nejvíc originál (to mi vydrželo dodnes).
Kromě toho to auto fantasticky brzdilo - 4 kotouče, přední ventilované, ale ještě bez ABS. Na suchu bylo až neuvěřitelné, co to auto ubrzdilo - taky mě to párkrát zachránilo. Na té nízké hmotnosti fakt něco je.