Fotky z mobilu
Re: Fotky z mobilu
Také sem se setkal s tím názorem, nicméně musím říci, že patří k tomu lepšímu z české seriálové produkce
2.0i 107kW
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Jste mimo tema teto diskuze.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Spis sypat...
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
Tak coby komediální seriál to ujdeřidičBOB píše:Expozitura je naprosto šílená...
God save me from my friends, I can protect myself from my enemies
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já měl raději Kriminálku Anděl...byla mnohem blíže realitě.šmoula píše:Také sem se setkal s tím názorem, nicméně musím říci, že patří k tomu lepšímu z české seriálové produkce
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jseš deformovanej, meiz slepými je jednooký králem. Prostě přecházíš pravej smysl - televizní zábavu. To je jako srovnávat 20.000 mil pod mořem s realitou.řidičBOB píše:Já měl raději Kriminálku Anděl...byla mnohem blíže realitě.šmoula píše:Také sem se setkal s tím názorem, nicméně musím říci, že patří k tomu lepšímu z české seriálové produkce
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
howno...prostě mi Expozitura přijde jako maximální <> a to si ani nepředstavuju ty dva idioty - autoře scénáře
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time