Kadáfí se s lidma moc nesere.
Re: Kadáfí se s lidma moc nesere.
presne tak. ne ze bych mel kadafiho v lasce, je to zly a nedobry clovek, ale proste ti druzi nejsou lepcejsi
to nevypadá dobře............na f-16ctky a B-52 budou asi kluci žoldácký z Čadu krátký Každopádně support for Muamar
Niko nadžanel ko kerdža
mne by zajimalo co je realne na pozadi toho, ze se do toho frantici tak serou. Bud na ne kadafi neco vazne ma a potrebuji ho znicit a dostat se k tomu, nebo muamar prefilk sarkozyho jednonozku a je ted se mu msti.
- Peacefulwarrior
- Adept autoškoly
POslední šance jak se ho zbavit, jen se divím, že to trvalo tak dlouho.
Live now, life is short ... time is luck
goes: tak frantíci potřebujou podkouřit židákům, aby od nich zase kupili nějakej ten Mirage, jadernej reaktor nebo ponorku....byznys prej poslední léta vázne, bo frantíci se židákům zdaj málo proizraelský
jinak termín "humanitární bombardování" je hustej ještě by tam mohli otevřít pár "humanitárních koncentráků"
jinak termín "humanitární bombardování" je hustej ještě by tam mohli otevřít pár "humanitárních koncentráků"
Niko nadžanel ko kerdža
co máš proti Muamarovi? nějak ti ublížil?Peacefulwarrior píše:POslední šance jak se ho zbavit, jen se divím, že to trvalo tak dlouho.
Niko nadžanel ko kerdža
hodně hustejPickuper píše:jinak termín "humanitární bombardování" je hustej
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
- Peacefulwarrior
- Adept autoškoly
Nelíbí se mi, nikdy se mi nelíbil. Nemám rád jeho a ani jemu podobný. Na druhou stranu tu stojí za uváženou, že pro nás na jednu stranu dobře, když je kolemPickuper píše:co máš proti Muamarovi? nějak ti ublížil?Peacefulwarrior píše:POslední šance jak se ho zbavit, jen se divím, že to trvalo tak dlouho.
těhle lidí pevná zeď a my tak od nich máme klid ( white europe ), ale ... ne všichni jlidé jsou stejný . Pak jde o to volit ze všeho toho zla, zlo nejmenší.
Imho: smile tady stojí za vyliž polevu
Live now, life is short ... time is luck
no vono je to těžký, ať se nám to líbí či nikoliv, tak některý kouty světa zkrátka potřebujou tvrdou a pevnou ruku schopného diktátora. Protože jen tak tam bude klid. Jistě, za cenu nějakejch těch lidskejch práv. Nicméně pokud tam někdo začne exportovat demokracii nutně do dopadne tak jak v Iráku, JAR, Afgánistánu či Jugoslávii. Prostě nechat bejt, dál vod nich kupovat ropu nebo jiný potřebný suroviny, dál jim tam prodávat šunty, terý tady nikdo nechce a pěkně udržovat všechno v chodu. A jestli má tamní diktátor soukromou mučírnu....vobčas nějakejm vidlákům pustí sarin nebo nechá třeba popravit nějaký bulhary...ať. Lidí je jako sraček. Změna přístupu je nutná pouze v případě, že s jídlem začne růst chuť a začínaj se rozhlížet po civilizovanejch územích, což nebyl případ ani Iráku ani Afghánistánu a už vůbec ne Lybie
Niko nadžanel ko kerdža
Muamar mi teď volal.jestli u mně nemůže bydlet. Tož jsem mu řekl ,že jo. Ale zaplatí půlku nájmu
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.