IT poradna
Re: IT poradna
Deli: Já na tohle používal tuším AutoPano Giga, ale mám pocit že jsem to musel ukrást. Zadarmo to IMHO není.
2.9T RWD
nn, žádné panorama jen prostě udělat slepit třeba 10 fotek do jedné a já mam zatim jen defaultní malování z Win Fotky budou různě velké, tak aby ses tim nějak trochu rozumně dělalovojtadub píše:Pokud myslis obyc panorama, tak nejjednodusi znam Microsoft ICEDeli píše:Potřeboval bych poradit SW, kde spojim jednoduše víc fotek, jako žádný efekty, prostě jedna vedle druhé apod. a ať je to zadarmo, díky
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
nj, já jsem stará poctivkaHondaMan píše:Deli: Já na tohle používal tuším AutoPano Giga, ale mám pocit že jsem to musel ukrást. Zadarmo to IMHO není.
Deli: viz můj příspěvek na minulé stránce
chlopi, zase jeden pololamí dotaz: když jsem měl na noťasu s XP mailovýho klienta Outlook Expres 6.0, taxem musel dávat pozor aby celkový počet zpráv (dohromady) nepřekročil 2000, jinak se to začalo "hryzat", takže sem celkem pravidelně odmazával starší poštu... Fčíl mám na W7/32 Mozillu HřmícíhoPtákopyska 3.0 (a z principu nehodlám upgradovat na novější verzi, do howna kerý nesmrdí sa nešpárá) a celkový počet zpráv sa blíží 8000kousků.... mám očekávat kolaps?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Kolaps nehrozí. Není proč. Tohle není MSsračka. Osobně poštu zálohuju tímhle http://mozbackup.jasnapaka.com/ . Starýho bouřliptáka bych zazálohoval a přeinstaloval novou verzí. Použitelnost je výrazně věčí. Nic by se posrat nemělo.
Mozilla by se ti kousat neměla začít, reps. mě se při 12 000 e-mailech ještě ani jednou nekousla... MS jsou sračky a trpím při každé práci s jejima produktama,,,
zkusím to, díkyArkis píše:Deli: viz můj příspěvek na minulé stránce
Opravdu? Na pracovním e-mailu mám přes 25tis zpráv a šlape to jako hodinky. MS Outlook 2010Arkis píše:Mozilla by se ti kousat neměla začít, reps. mě se při 12 000 e-mailech ještě ani jednou nekousla... MS jsou sračky a trpím při každé práci s jejima produktama,,,
2.0i 107kW