tak já si teď koupil nový T420s v max. konfiguraci, takže jsem spokojen..
nicméně bych vybíral podle toho jestli chceš cestovat nebo ne..pokud to máš doma na stole, tak jsem koukal, že T5.. mají i full hd rozlišení..
jinak na cestování jednoznačně X...
Tuten bude spíš na stůl, cestovat bude výjimečně. Na případné cesty mám doma 12palcového prcka.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
SSD mít určitě nebude. V konfiguracích za cenu, kterou budu ochoten platit, je celkem zbytečné něco takového hledat. To bych musel jít ještě skoro jednou tak vysoko.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
Líbí se mi konrkétně tento model. Zajímaly by mě vaše názory, hlavně není-li v něm nějaký háček. A pokud by někdo rozuměl tomu principu hybridního pevného disku. 80 GB SSD mi přijde dost na to, aby se na tom dal provozovat celý systém. Měl bych tedy k dispozici jak výhodu rychlosti SSD, tak i velikost úložného prostoru normálního HDD. Nebo je tam nějaká mejlka?