Pomoc studentovi - vyplnění dotazníku
Re: Pomoc studentovi - vyplnění dotazníku
to se ale hluboce mýlíš, protože aby byl průzkum/výzkum/anketa validní, začíná to už při technice dotazování respektive technice sběru dat a s tím zas úzce souvisí tvorba např. dotazníku respektive jeho stavby, výběru způsobu dotazování, tvorba hypotéz atd.Pajjoun píše: hlavní bude zpracování dat. To že sem si to udělal takhle je jenom proto, aby mě to alespoň trochu bavilo.
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
btw: jen tak pro zajímavost, jakou statistickou metodou to vyhodnocuješ? A neříkej, že poměrovou čiliže procentuální.....
![Ha ha :))](./images/smilies/21.gif)
Niko nadžanel ko kerdža
máš to tam
až dokončíš tu dizertační práci nad vyplněnýma dotazníkama, co z tebe bude: magor, bakalář, inža či přímo dochtor?
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
až dokončíš tu dizertační práci nad vyplněnýma dotazníkama, co z tebe bude: magor, bakalář, inža či přímo dochtor?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Mám obavu, že tohle je maximálně na zápočet ze statistiky ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
2.9T RWD
Hale, to zatim netušim. Bohužel sem si musel to, co budu "statistikovat" vybrat už před prvnim cvičenim. A na něm sem se taky nic nedozvěděl,takže možná v průběhu semestru zjistim, že sem to udělal nic moc a mohlo to bejt lepší. Už teď mam pár věcí, který bych tam přidal, ale nevadí...Pickuper píše:to se ale hluboce mýlíš, protože aby byl průzkum/výzkum/anketa validní, začíná to už při technice dotazování respektive technice sběru dat a s tím zas úzce souvisí tvorba např. dotazníku respektive jeho stavby, výběru způsobu dotazování, tvorba hypotéz atd.Pajjoun píše: hlavní bude zpracování dat. To že sem si to udělal takhle je jenom proto, aby mě to alespoň trochu bavilo.Ale jak říkám, pokud jde jen o nějaký cvičení týkající se statistickýho zhodnocení získaných dat, tak pak je to OK
.
btw: jen tak pro zajímavost, jakou statistickou metodou to vyhodnocuješ? A neříkej, že poměrovou čiliže procentuální.....
Dík.pavproch píše:máš to tam![]()
Nebude ze mě nic, ale budu blíž k získání známky z předmětu Statistika. A když všechno pude dobře, tak budu Bc, ale nejdřív za dva roky...
Ani to ne. Je to nepovinný a můžu za to získat akorát bonusový body, který pokrejou až 2/3 bodů k získání zápočtu a neztratěji se u zkoušky...HondaMan píše:Mám obavu, že tohle je maximálně na zápočet ze statistiky
TSs
Pajjoun píše:Hale, to zatim netušim. Bohužel sem si musel to, co budu "statistikovat" vybrat už před prvnim cvičenim.Pickuper píše: btw: jen tak pro zajímavost, jakou statistickou metodou to vyhodnocuješ? A neříkej, že poměrovou čiliže procentuální.....
![Surprise :-o](./images/smilies/13.gif)
Niko nadžanel ko kerdža
Mam jenom takovou mlhovou představu. buď použiju některou z těch obecně známejch, na který nepotřebuju školu, nebo až nás něco naučej, tak to buď aplikuju a nebo ne.
TSs
Pak nám dej výsledky, ať víme, co jsme za piráty
Taky jsem ti to vyplnil ![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III ![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Fordem tam, vlakem zpátky!![Batting eyelashes ;;)](./images/smilies/5.gif)
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Fordem tam, vlakem zpátky!
![Batting eyelashes ;;)](./images/smilies/5.gif)
Díky.
Pokud to bude stát za zveřejnění, tak se samozřejmě podělim.![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
Pokud to bude stát za zveřejnění, tak se samozřejmě podělim.
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
TSs