Folie x Rolety x Předokenní žaluzie?

Volné diskuse na libovolná témata...
šmoula
Mistr volantu

Re: Folie x Rolety x Předokenní žaluzie?

Příspěvek od šmoula »

Právě že místa tam nad oknem moc není, z toho důvodu uvažuji o Ext 50, kterej nahoře sežereou asi jen 10-12cm místa. Původně jsem přemýšlel o C 80 případně Z 90 ale ty jsou mimo už jen z toho důvodu, že nejde udělat ovládání na kliku, navíc by to sežralo spousta místa a zasahovalo to do okna :|
2.0i 107kW
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

tak 12 cm je vyska bezne kazety klasickych plnych predokenich rolet a to klidne s el. pohonem. Resil jsem to pri nakupu oken, ale nakonec jsem to nedaval, nicmene ani jedna kazeta co mi nabizeli nemela pres 130 mm. Nabidku tech rolet/zaluzii jsem resil pres DecPlast.
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

Aha, no dobra. Ale zase el pohon je šileně drahej a tam, kde se s ručním pohonem pohybuju kolem 12tis, tak za el pohodam dam 45 ;)
2.0i 107kW
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

s tim pohonem jsem to myslel tak, ze i v nabidce rolet s pohonem se vesli do kazet 130 mm. to zda to vezmes nebo ne neresim. Jinak ja nevim co mas za nabidku, ale mi vychazela predokeni roleta s pohonem na okne v160 s210 na cca 5000 Kc. Urcite ne ani 12 a ani 45. Nebo to myslis za celou zakazku?
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

goes píše:s tim pohonem jsem to myslel tak, ze i v nabidce rolet s pohonem se vesli do kazet 130 mm. to zda to vezmes nebo ne neresim. Jinak ja nevim co mas za nabidku, ale mi vychazela predokeni roleta s pohonem na okne v160 s210 na cca 5000 Kc. Urcite ne ani 12 a ani 45. Nebo to myslis za celou zakazku?
Za celou zakazku. 3 okna
2.0i 107kW
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

tak to nevim co ti nabizeli za tech 45tis. holt jiny kraj, jiny mrav.
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

goes píše:tak to nevim co ti nabizeli za tech 45tis. holt jiny kraj, jiny mrav.
Praha :D mam primo i cenovou kalkukaci
2.0i 107kW
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

já bych šel do protisluneční fólie.........na normální velikost okna je to za pár peněz, takže když to nebude to pravý ořechový, není problém to dát dolů a jít třeba do těch předokenních žaluzií ;)
Niko nadžanel ko kerdža
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

šmoula píše:Právě že místa tam nad oknem moc není, z toho důvodu uvažuji o Ext 50, kterej nahoře sežereou asi jen 10-12cm místa.
to je nejaky omyl, ne. predoknenni zaluzie nezerou nic, jen kdyz se vytahnou nahoru, tak zaberou tak 5 cm mista. box na horni strane potrebuji rolety. a tem by i odpovidala cena. mmch, stejneho omylu se dopustil taky clovek, co mi zaluzie montoval. misto nich najdrive naspecifikoval a nacenil rolety, az rozmer boxu nad balkonovymi dvermi me trkl do oci.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

MMira: mě to tak bylo řečeno i zaměřovacím technikem :-? Ale dle obrazku níže, to vypadá že to nesežere prakticky nic.

Obrázek
2.0i 107kW
Zamčeno