Výlet do Berlína

Volné diskuse na libovolná témata...
jerry
Letec

Re: Výlet do Berlína

Příspěvek od jerry »

oxik píše:Díky všem za tipy, večer vyberu nějaký hotel z vašich návrhů (věděl jsem, kam napsat) :)

Drážďany jsou v plánu, omrknu určitě i ty showroomy a Remise, mámu posadím někam na kafíčko a bude spokojená, BMW Welt a Muzeum vloni taky vydržela :D

Cestou zpátky bych letos chtěl ještě navštívit továrnu v Dingolfingu, odkud vyjela moje sedmička, snad se trefím do nějaký prohlídkový doby, večer to prozkoumám.
Tak to musiš bydlet někde v Bayern, když to chceš vzít z Berlína domů přes Dingolfing ;) Jinak pěknej výlet, užijte si to :)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

řidičBOB píše:Dej si plavbu lodí, když bude hezky...z vody to město vypadá hezky a trochu jinak.
A nebo esbánem. Až tě tam vomázne rodinka se třemi dvojkoly, budeš taky koukat...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Do Berlína jezdím tak 2x ročně a ještě se mi nestalo, že by mne někdo vomáznul nebo se k tomu chystal. Jednak se tam cítím bezpečně, protože POLIZEI je na každém rohu a jednak je asi odrazuje i můj skinhead vzhled :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

řidičBOB píše:Do Berlína jezdím tak 2x ročně a ještě se mi nestalo, že by mne někdo vomáznul nebo se k tomu chystal. Jednak se tam cítím bezpečně, protože POLIZEI je na každém rohu a jednak je asi odrazuje i můj skinhead vzhled :D
Centrum je bezpecny a to i v noci, odzkouseno :)
R4...258k
R3...261k
EV...264k
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Je pravda, že jednou mi byla doporučena restaurace někde na periférii - malá italská restaurace, kterou provozuje famiglia ze Sicílie. Jel jsem tam metrem a když jsem vystoupil, tak byť byly asi 4 hodiny odpo, tak kolem samá tma - čmoudi prostě všude, kam mé skleněné oko dohlédlo! Ale dopadlo to dobře - dokonce i cesta zpět na metro, která byla již v nočních hodinách.
Takže Berlín opravdu OK.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
siol.a
Řidič začátečník

Příspěvek od siol.a »

Remise určitě nevynechat, úžasný místo. A na plaketu bych se klidně vybodnul, kdybych neměl cestu kolem STK, nikdy nebyl problém.
Kdyby došlo i na zmiňovanou plavbu lodí, stačí co nejkratší trasa po centru. Aspoň tak člověka po poruše kormidla nevysadí někde v Treptower parku a starej se. :D
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Jelikoz jsem z JČ tak se zpatky vracime pres Mnichov(rodina), proto Dingolfing :)

Ad metro a sbahn - ve spatny cas na spatnem miste muze byt clovek kdekoli, Berlin, Praha..vsude, nicmene respektovana Polizei si umi sjednat poradek, viz moje video s Rumunem co predjizdel zacpu odstavnym pruhem. :D Se cmoudama jsem jel v sbahnu v Mnichove nekolikrat a zadnej zrovna nemel extremisticky sklony, na Dubajskem letisti jsem se zprvu bal vic :D Deti a dementi jsou vsude, to clovek neovlivni.

Pro plaketu EURO4 jsem si byl dnes rano, 300kc, to jde..mam stk naproti praci, takze bez zajizdky.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

nevím, esli to tu už bylo zmíněno, ale já z berlína nejvíc zpomínám na ten jejich turm, resp. vyhlídku z něj... funguje to tam ještě?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
siol.a
Řidič začátečník

Příspěvek od siol.a »

Sichr, musí se na vstup sice docela čekat a nahoře je vzduch na padnutí, ale vzhledem k placatosti okolí je výhled ok.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

myslíš tohle?? :)) :)) :))
2014-05-24 15.42.32.jpg
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět