Plat prodejců nových vozů
Re: Plat prodejců nových vozů
Čekal jsem jejich platy vyšší, aspoň podle toho, jak se někteří tváří. Před 2 lety jsem se zastavil v Inveltu, přijel jsem skoro novou O3RS a prodejce se mě díval útrpně. Už tehdy jsem si říkal, chlapče, abys ty nebyl "navoněná bída".
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
To Česko je opravdu směšné ... pracuju pro Ford, mám firemní Focus na využívání i ve volném case( každé dva roky nový) základní plat 50tisic a za každý prodány kus 2tisice pokud to je čistě jen auto bez přídavku ... na těch se dá vydělat dost navíc na každém autě...target mám okolo 10 aut samozřejmě měsíce jako prosinec leden je target menší... březen zase větší
Tak. A teď všichni prodejci Dacie utečou k Fordu
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Asi nemaka v CR
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Zajda píše: Když mi pak vysvětloval že budu střídavě pracovat i o víkendu, nejen bez příplatku ale úplně zadarmo, ale že je to vlastně bonus pro mě jelikož mám šanci prodat víc aut, tak už jsem se začal smát. Dál jsem se o tento směr kariéry nikdy nezajímal
Taková nabídka a tys ji odmítl?! Ten co nastoupil místo tebe, už odpočívá na Bahamách, promarnils životní šanci
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Ne ziju v Anglii, ještě jsem zapomněla říct ze každé tři měsíce velké bonusy pokud splnujeme co máme...
To co tady čtu je asi důvod proč se do ČR nechci moc vracet.. a popravdě myslela jsem ze je to lepší tohle mě celkem zklamalo protože jsem si říkala třeba někdy no tak ale snad u značek jako bmw atd je to lepší...
To co tady čtu je asi důvod proč se do ČR nechci moc vracet.. a popravdě myslela jsem ze je to lepší tohle mě celkem zklamalo protože jsem si říkala třeba někdy no tak ale snad u značek jako bmw atd je to lepší...
Tomu bych moc nevěřil.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Katexx: Ale můžeš se posunout do D. Je to blíž do CZ a peníze možná i větší než GB.
- Lachende Bestien
- Letec
Vracet se do čr z Anglie, kde jsem si zařídil relativně slušné živobytí na místní poměry (na poměry čr silně nadprůměrné) znamená buď masochismus, nebo velkou iracionální touhu po rodných luzích a hájích.
Doporučuju se vrátit až na důchod; to jediné dává jakýs takýs smysl.
Doporučuju se vrátit až na důchod; to jediné dává jakýs takýs smysl.
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
OT to LB: Budeš spíš výjimka. Potom, co jsem strávil rok a půl v Londýně, mi Česko přijde jako ráj.
Vzhledem k tomu, kolik bývalých spolužáků a kolegů se z UK vrací zpět do ČR/DE/AT, v tom rozhodně nejsem sám. V UK se vyplatí dělat manuální práce nebo ve službách v menších městech, práce v IT sektoru, bankovnictví, consultingu apod. už dlouho tak zajímavá není (respektive poměr cena/výkon ve smyslu kolik mi to vlastně zbylo a proč musím bydlet ve sdíleném bytě).
Vzhledem k tomu, kolik bývalých spolužáků a kolegů se z UK vrací zpět do ČR/DE/AT, v tom rozhodně nejsem sám. V UK se vyplatí dělat manuální práce nebo ve službách v menších městech, práce v IT sektoru, bankovnictví, consultingu apod. už dlouho tak zajímavá není (respektive poměr cena/výkon ve smyslu kolik mi to vlastně zbylo a proč musím bydlet ve sdíleném bytě).