Prosba o vyplnění dotazníku (výchova dětí)
- GeneHawkins
- Letec
Re: Prosba o vyplnění dotazníku (výchova dětí)
No vida, hned to vypadá lépe.
Chtěl jsem ho vyplnit, ale je to špatný dotazník. Otázky 7 a 8 se nedají takhle zadat, o žádné výroky se nejedná. Je to zcela nesmyslné zadání, subjektivní pohled na věc má každý jiný, nedá se to vyplnit. Správnější by bylo zadat výroky, se kterými můžu nebo nemusím souhlasit (například "příkaz k čištění zubů nikdy neopakuji, jednou musí stačit - občas ho musím zopakovat - většinou 3x zopakuji, než jde - nedávám, stejně neposlechne), ovšem to by bylo více práce...
Dotazník je plytký, nemá žádnou vypovídací hodnotu. Zbytečná práce.
Chtěl jsem ho vyplnit, ale je to špatný dotazník. Otázky 7 a 8 se nedají takhle zadat, o žádné výroky se nejedná. Je to zcela nesmyslné zadání, subjektivní pohled na věc má každý jiný, nedá se to vyplnit. Správnější by bylo zadat výroky, se kterými můžu nebo nemusím souhlasit (například "příkaz k čištění zubů nikdy neopakuji, jednou musí stačit - občas ho musím zopakovat - většinou 3x zopakuji, než jde - nedávám, stejně neposlechne), ovšem to by bylo více práce...
Dotazník je plytký, nemá žádnou vypovídací hodnotu. Zbytečná práce.
myslim, ze Marketa se neptala na posouzeni dotazniku, ale o jeho vyplneni. o zbytek se jiste postara vedouci prace a oponent.
mmch, z tvych vyjadreni cisi takt, za ktery by se nemuselo stydet ani nase soucasne prezidentstvo
mmch, z tvych vyjadreni cisi takt, za ktery by se nemuselo stydet ani nase soucasne prezidentstvo
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Gene: v tvém podání by to byl dotazník na hodinu a na to by se každý vykváknul. Ocenil jsem stručnost, rozhodně bych v něm nechtěl řešit čištění zubů...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- GeneHawkins
- Letec
Jo tak to jste měli napsat, že nejde o výsledky, ale o čárku...
vyplneno Ale tohle je spis na skupinovy pokec
Samozřejmě, že jde o výsledky a ne o nějakou pitomu čárku, ale jak píše M.Z. když rozepíšu každou maličkost, tak bude mít ten dotazník 5 stran a nevyplní mi to už tuplem nikdo. Uznávám, že položky v otázkách 7 a 8 jsou krajnosti, ale jde mi o to, aby se respondent přiklonil na jednu stranu nebo zůstal na střední hodnotě neutrální. Ale každopádně nikoho do vyplnění dotazníku nenutím
Súhlasím s G.H. Mám dve deti, dokonca sa výchovou čiastočne živím, ale tie otázky sú (slovami klasika) "ponekud nešťastné"
Tak tak, kolik dětí chlap má, o kolika ví a ke kolika se hlásí jsou tři vzájemně naprosto nesouvisející čísla.KoPP píše:1, ne a další otázky nebyly
- ikdyž možná jen o svých potomcích a nasledovatelích rodu nevím.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Kdyby jste byli tak hodní, tak mě kamarádka poslal taky jeden dotazník.
tak jo Ale ma to prilis zjednodusene...a nekde jde jen jedna odpoved, kde je treba vic...treeba rozhodovat se mezi designem a technickymi parametry - to je nesmysl...nekoupil bych si auto ani hnusne, ani technicky spatne