Menšinový koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Menšinový koutek

Příspěvek od Caddy »

ted jsem Ti chtel dat srdce, ale nejde to :-D
zelvotron
Autoškolák

Příspěvek od zelvotron »

Je zajímavý, že Lutonský má ve většině vláken na garáži jen dva příspěvky, prvním přijde něco oznámit a druhým po vlně nesouhlasu zamyky zamyky :?
powerball
Pan Řidič

Příspěvek od powerball »

jj a nebo pripadne nahodi otazku, necha tricetistrankovou diskuzi a nakonec prijde oznamit ze dekuje za nazory ale ze si to stejne udela po svym :D
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

jojo, a to jsem tam chtel napsat o nasem dvojim metru....zatimco zdvizeni pravice je na zalar, temata, kde se rekne o tom, jak cikani nepracuji, se smazou.....ale komousi hrde se hlasajici k zlocinne minulosti si vyrvavaji v parlamentu a posledni dobou neuveritelne drze...
Jintaj
Spolujezdec

Příspěvek od Jintaj »

To je jen další důkaz toho, že ve skutečnosti není spravedlnost slepá a dvojí metr se užívá víc než v malé míře. Komáři jsou holt v parlamentu, a tak, i když si v ideologii nezadají s NSDAP, jsou nadále tolerováni.... :roll:
„Je nutné dosáhnout, aby pokuta byla pro každého řidiče citelná, a to dnes není. Pro toho, kdo bere měsíčně 8000 Kč, je postih 25 000 Kč doslova likvidační. Naopak bohatý člověk se tomu jen usměje, protože je to pro něj cena večeře,“ Stanislav Huml.
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

.... tak řekněme si na rovinu, že vlastník fóra má tak nějak právo řídit si to ve svým pruhu. Nadruhou stranu to jen ukazuje na současnej stav společnosti. Když se mi něco nelíbí tak to zaseknu hned, nedívám se na to nebo tomu nechám volnej průběh bo finální odpovědnost si nese stejně každej sám. Tudíž probudit se po několika letech a zjistit, že tam mám někoho, koho tam mít nechci je poněkud úsměvné. Ale chápu, že frustrace některých jedinců již byla bezbřehá a když neměli dovolání na úrovni modů a adminů, že museli jít brečet do vyššího levelu. Jak české 8-)
Niko nadžanel ko kerdža
Aštar Šeran
Řidič začátečník

Příspěvek od Aštar Šeran »

Caddy píše:jojo, a to jsem tam chtel napsat o nasem dvojim metru....zatimco zdvizeni pravice je na zalar, temata, kde se rekne o tom, jak cikani nepracuji, se smazou.....ale komousi hrde se hlasajici k zlocinne minulosti si vyrvavaji v parlamentu a posledni dobou neuveritelne drze...
za to druhé ovšem není profesně ani trestně odpovědný ;)
TSI
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smyl Flek z Nohavic »

Pickuper píše:.... tak řekněme si na rovinu, že vlastník fóra má tak nějak právo řídit si to ve svým pruhu. Nadruhou stranu to jen ukazuje na současnej stav společnosti. Když se mi něco nelíbí tak to zaseknu hned, nedívám se na to nebo tomu nechám volnej průběh bo finální odpovědnost si nese stejně každej sám. Tudíž probudit se po několika letech a zjistit, že tam mám někoho, koho tam mít nechci je poněkud úsměvné. Ale chápu, že frustrace některých jedinců již byla bezbřehá a když neměli dovolání na úrovni modů a adminů, že museli jít brečet do vyššího levelu. Jak české 8-)
Já se o sobě zase z nezainteresované strany dozvěděl, že jsem nacista a xenofob. Udělali si o mně obrázek, aniž by vůbec četli nějakou naši rozpravu. :idea:
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
Aštar Šeran
Řidič začátečník

Příspěvek od Aštar Šeran »

Nebo možná proto, že toho četli dost. Některý příspěvky tam byly dost silná káva a kdyby se tam netrpěly a mazaly hned, mohlo to v rozumné formě v klidu fungovat.
TSI
DoubleSix
Pan Řidič

Příspěvek od DoubleSix »

zelvotron píše:Je zajímavý, že Lutonský má ve většině vláken na garáži jen dva příspěvky, prvním přijde něco oznámit a druhým po vlně nesouhlasu zamyky zamyky :?
:mrgreen: :D

Hlavně aby sem nepřišel -doktor- :lol:
Odpovědět