Autoforum Golf Club
Re: Autoforum Golf Club
golfisti jsou pohodova spolecnost nebo se i tam najde spousta kokotu?
kokoti jsou vsude, i mezi tema co si mysli ze kokoti nejsou525iX píše:golfisti jsou pohodova spolecnost nebo se i tam najde spousta kokotu?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
HM: Diky diky.
525: Stalo se mi parkrat, ze jsem narazil na pohodoveho cloveka, jinak spis na kokoty Ale je to vec ciste subjektivni a rekl bych i zalezitost hriste. Nekde se vyskytuji pohodari, jinde vyhroceni kokoti..
525: Stalo se mi parkrat, ze jsem narazil na pohodoveho cloveka, jinak spis na kokoty Ale je to vec ciste subjektivni a rekl bych i zalezitost hriste. Nekde se vyskytuji pohodari, jinde vyhroceni kokoti..
Vždy jde o výkonBond007 píše: ale tak jde o zabavu, ne o vykony
ad kokoti: Když tak o tom přemýšlím, tak se jich v golfu vyskytuje docela dost. Ale pohodářů je IMO mnohem více.
2.9T RWD
musím se přiznat, že nad golfistama obecně ohrnuju nos.... a mám dycky strašně fajn pocity, když si (v zablácených, roztrhaných, smradlavých, přesto však milovaných) hadrech visím na skále (v zatáčce nad Bečvou "Bučiska") a čumím dolů na golfisty, jak tam v těch svých navoněných bílých oblečkách zmateně pobíhají po grýnu Martiny Hingisové....
ale sto soudruhů, stojedna chutí....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
majitel BMW se ozvalpavproch píše:musím se přiznat, že nad golfistama obecně ohrnuju nos.... a mám dycky strašně fajn pocity, když si (v zablácených, roztrhaných, smradlavých, přesto však milovaných) hadrech visím na skále (v zatáčce nad Bečvou "Bučiska") a čumím dolů na golfisty, jak tam v těch svých navoněných bílých oblečkách zmateně pobíhají po grýnu Martiny Hingisové....
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
sem divnej, vím to o sobě a sem na to hrdej....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak už jsem také golfista čerstvý majitel zelené karty
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Tak vitej v klubu. Golf neni sport, golf je prijemna relaxace
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
drugster píše:Tak vitej v klubu. Golf neni sport, golf je prijemna relaxace
to jsem si do včerejška myslel taky než jsem sprintoval po hřišti aby nás nedošli další
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M: