Carsharing v praze
-
- Spolujezdec
Carsharing v praze
cus chci se zeptat jestli nekdo namte prosim nejaky kontakt ci nejake doporuceni na nekoho kdo jiz vyuzil carsharing v praze? tato sluzba by mi vyhovovala jen nemam nikoho ve svem okoli kdo by to jiz vyuzil a rekl by mi nejake blizsi info a firme a jestli do toho mam jit. dik moc
Re: Carsharing v praze
Já jsem využil cca před půl rokem akce registrace zdarma ke car4way (mají rapidy a citiga) a od té doby jsem jel asi pětkrát. 2x jsem jel citigem protože jsem chtěl jenom na druhou stranu města a 2-3x rapidem protože jsem jel asi 100 km. Oproti tomu co bylo před tím půl rokem, tak výrazně snížili ceník a popravdě jsem před tou úpravou o to ani nijak nestál. Ale jako záložní vozidlo je to super, kor když jedno auto mám kousek. někde jsem i četl, že chtějí obměňovat auta každý rok za nová!
Poohlížel jsem se i jinde, např. autonapul ale ti mají starší vozy a obecně mi přijde, že směřují spíše na chudší lidi a měl jsem starch, že tomu pak bude odpovídat i stav jejich aut. a nemají žádné auto na jedničce, kde jsem jednou jel citigem
Sice je tam placená registrace, ale občas mají akce a soutěže a hlavně...díky tomu poplatku tam aspoň není kdejaký tmavý spoluobčan, co tam vozí prasata.
Obecně mi tato služba přijde jako něco o čem jsem nevěděl, že mi bude prospěšná, dokud mi to někdo neukázal.
Poohlížel jsem se i jinde, např. autonapul ale ti mají starší vozy a obecně mi přijde, že směřují spíše na chudší lidi a měl jsem starch, že tomu pak bude odpovídat i stav jejich aut. a nemají žádné auto na jedničce, kde jsem jednou jel citigem
Sice je tam placená registrace, ale občas mají akce a soutěže a hlavně...díky tomu poplatku tam aspoň není kdejaký tmavý spoluobčan, co tam vozí prasata.
Obecně mi tato služba přijde jako něco o čem jsem nevěděl, že mi bude prospěšná, dokud mi to někdo neukázal.
Používám carsharing AJO.cz a spokojenost: Auta mají nová, jejich výbava je slušná, většina má dokonce i WiFi a bluetooth handsfree.
Předplatné je 1500 nebo 3900 a není nijak časově omezeno, takže peníze ubývají jenom když se jezdí. Kromě předplatného se neplatí žádná kauce ani registrační poplatek, měsíční paušál je 49.
Mínusem je, že jsou jenom v Brně a i tady zatím mají málo předávacích lokalit. Ale přidávají nová auta, takže snad to bude brzy lepší.
Předplatné je 1500 nebo 3900 a není nijak časově omezeno, takže peníze ubývají jenom když se jezdí. Kromě předplatného se neplatí žádná kauce ani registrační poplatek, měsíční paušál je 49.
Mínusem je, že jsou jenom v Brně a i tady zatím mají málo předávacích lokalit. Ale přidávají nová auta, takže snad to bude brzy lepší.
-
- Spolujezdec
Ja vyuzivam sluzby firmy car2move. Auta maji mercedesy a nekolikrat uz jsem byl pro klienta na letisti a muzui rict ze vzdy bylo vse v poradku i jednani s firmou. podivej se jim kdyztak na webovky a jestli bys mel zajem to se asi uz rozhodni sam je to teda v praze, tak snad jsem se ti trefil do stylu!
-
- Spolujezdec
dekuji moc za vsechny tipy. nakonec jsem se dival na strankya firma car2move.cz mi zatim nejvice asi vyhovuje! lbii se mi u nich ty auta a uz i podle prvni telofoniho hovoru jsem poznal ze je to seriozni a kvalitni firma! diky moc, uz se tesim az jejich sluzby tedy vyzkousim!
na OF.cz (tam su modem) sa s takovýma moc neséřem - příspěvek je smáznut a dotyčný dostane banána na nick a většinou i na IP (vyjímkou je třeba IP na broadbandu, aby to nepostihlo nevinné).
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To mi přijde jako z pohádky Ivana Mládka: a přes skleněné víko rakve princ poznal, že Sněhurka má dobrou povahupetr.stavro píše: uz i podle prvni telofoniho hovoru jsem poznal ze je to seriozni a kvalitni firma!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time