Připravujeme
Top Gear Live – poprvé v České republice!
Pro více informací se registrujte zde http://bit.ly/1jLOPEs
TGT - The Grant Tour/Top Gear Talk
Re: Top Gear talk
Kdo sleduje fan page Top Gear na Facebooku, jistě mu neušlo dnešní sdělení ) Tak třeba to dopadne dobře!
Tak tak 4 díl byl super, Disco Volante
Jen kravinu s pizzou si mohli odpustit
Jen kravinu s pizzou si mohli odpustit
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Piaty diel bol zase navrat k takemu trosku sedivejsiemu priemeru, ale nemozem vyslovene povedat, ze ma nudil, mal svoje momenty
HH test fajn, ale tak nejak citit nevyuzity potencial a vyprchal trosku do prazdna. Preco nemohol mat kazdy z nich svojho favorita a urobit poriadne porovnanie?
Ciklo agitka miestami fakt vtipna hlavne "Work harder, buy a car" nemala chybu, ale prislo mi to zase trosku na sposob...ako zabit 20minut...co nie je uplne odveci obcas, ale uz to bolo dlhe...
Porsche na baterky bolo svojim vyznenim a spracovanim na urovni P1 od JC, takze pozeratelne...kto ale videl tychto dvoch test od CH, tak ten je motoristicky o uroven inde.
Som ale zvedavy na 2 dielny "vianocny special"...ak to bude na urovni posledneho specialu, mohlo by to zachranit seriu ako celok
HH test fajn, ale tak nejak citit nevyuzity potencial a vyprchal trosku do prazdna. Preco nemohol mat kazdy z nich svojho favorita a urobit poriadne porovnanie?
Ciklo agitka miestami fakt vtipna hlavne "Work harder, buy a car" nemala chybu, ale prislo mi to zase trosku na sposob...ako zabit 20minut...co nie je uplne odveci obcas, ale uz to bolo dlhe...
Porsche na baterky bolo svojim vyznenim a spracovanim na urovni P1 od JC, takze pozeratelne...kto ale videl tychto dvoch test od CH, tak ten je motoristicky o uroven inde.
Som ale zvedavy na 2 dielny "vianocny special"...ak to bude na urovni posledneho specialu, mohlo by to zachranit seriu ako celok
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Jste taky zvědaví na porovnání P1 a 918? Myslim si že z Jeremyho bude Jennifer A co se 918 týče, tak jedna by měla během jara dorazit do autosalonu v Ostravě, toho samého kde je jediná Agera v ČR tipuju tak někdy v květnu nebo červnu.
V Brne je dokonce P1, ale jeste sem nemel to stesti
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
tak P1 sem neviděl, ale sem rád, že jsem si mohl pěkně zblízka prohlídnout Ageru, 458 Speciale, SLR McLaren a další auta co tam mají...neskutečně nádherný kousky ještě tak mít možnost se v tom svézt a to nemluvím o tom, až se ta 918 tady ukáže
Ví někdo kdy bude další díl?
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak vam to dnes zacina...uzite si to vsetci kto idete
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
JJ, už se těším , jdu dnes v 19,30
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .