Autopůjčovna

Volné diskuse na libovolná témata...
525iX
Pan Řidič

Re: Autopůjčovna

Příspěvek od 525iX »

Kauce byla 30 tisíc. Při vracení se na auto ani nekoukli :-o
TondaPolak
Autoškolák

Příspěvek od TondaPolak »

Tak jestli to bylo takhle tak už tam píšu mejla :D Díky moc :-)
PUJCPORSCHE.cz
Adept autoškoly

Příspěvek od PUJCPORSCHE.cz »

A co půjčit si Porsche? :-)
www.PUJCPORSCHE.cz
Plníme Vaše sny!
divx
Adept autoškoly

Příspěvek od divx »

PUJCPORSCHE.cz píše:A co půjčit si Porsche? :-)
cayenne za stejných podmínek jako SRX? aha koukám že nejste ani plátci dph, to jste si je na auta neodváděli?
TondaPolak
Autoškolák

Příspěvek od TondaPolak »

Porche si pujčit můžu, ale nevim na kolik by to vyšlo a jaká by byla vůbec kauce. Navíc z těch Simix se mi ani neozvali, nakonec jsem sehnal auto od rodičů, což je asi nejlepší možnost. :-)
Jenda78
Spolujezdec

Příspěvek od Jenda78 »

Případně využít nějakého agregátoru jako je http://www.autopujcovny24.cz/ Výhoda je, že to porovná ceny mezi půjčovnami. Já takhle půjčoval loni auto v Řecku.
zabza
Autoškolák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zabza »

TondaPolak píše:
525iX píše:Já jsem tohle minulý rok taky řešil a jako nejvýhodnější se mi zdál Simix - 800 korun na den paušál, žádná platba za km atp. Byl to teda vylítanej Cadillac SRX, spotřeba cca 10 - 12 na sto ale těch 8 kil na den + benál vyšlo o hooodně levněji než nějaká Oktávka nebo Yeti s platbou za den i najetý km u ostatních půjčoven. Nalítal jsem za těch 10 dní asi 6 tisíc km. 4x4 na pláži super a panoramatická zasouvací třecha taky. Jinak se to auto z inzerce ztratilo, tak třeba maj nějaký jiný.

http://www.simix.cz/pujcovna-vozidel-nahradni-vuz
To zní docela lákavě, i by mi to při cestě do Norska docela vyhovovalo :D Hele a platila se nějaká kauce nebo tak něco?
Už to asi není aktuální, přesto některé půjčovny vybírají poplatek za cestu za hranice, některé ne. Nevybíral bych jen dle ceny, ale určitě by mě zajímala i kvalita auta a celkových služeb. Z vlastní zkušenosti mohu říci, že jsou v tom obrovské rozdíly. Možná pomůže i tento článek: http://cestovani.idnes.cz/autopujcovny- ... -sveta_tom
Kamila
Dítě v autě

Příspěvek od Kamila »

Ahoj, každopádně proštudovat podmínky a stav. My když jsme s kamarádkama nebo s přítelem v cizině, tak už si půjčujeme pouze od xxxxxxxxxxxxxxxxx - komunikace v češtině, vyplní se formulář, určí se místo vyzvednutí kdekoliv na světě, kde operují a pak si auto už jen vyzvedneš. Opravdu solidní jednání, ceny nejsou vysoko, hlavně pokud se něco stane, jakákoliv komunikace opravdu v češtině. Letos na Krétě jsme zkusili místní půjčovnu a fakt jsme nestačili valit oči, jaký je cenový rozdíl. :ar!
Naposledy upravil(a) pavproch dne čtv 27 říj 14:38, celkem upraveno 1 x.
Důvod: edit by -pp-: Aleno, tak! Ešče raz pokus o reklamu a BANán.
Odpovědět