Vozidlo podobné Fiat Dobló

Volné diskuse na libovolná témata...
Arkis
Letec

Re: Vozidlo podobné Fiat Dobló

Příspěvek od Arkis »

Já jen nechci aby se mu stalo to co mé matce... felicia 40kW v kombajnu spotřeba 11l se zátěží (5 lidi + nákup) a stejně prd jela. Felda už půl roku stojí s 99t km na tachometru (koupeno v roce 2008 s 93t km od rodiny přes koleno), protože s ním nikdo nechce jezdit kvůli výkonu a častému vyvření ... Možná i tato zkušenosti mě dokopala k mojemu nynějšímu autu - Audi A6 2.8l.
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

Zafira je dobrej nápad. Třetí řada sedadel se skládá do podlahy kufru a druhou lze také sklopit do roviny - pokud si dobře pamatuji.
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

Jarka: Jinak s tím autem nejsou problémy při zatížení? Třeba do kopce to pořád jede? Ta felis táhla kopce na dvojku...
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Já nevím jak bych to popsal, já od toho žádnou dynamiku nečekám, takže mi přijde že to jede adekvátně (takový trochu rychlejší kamión :) ). Zrovna teď sme byli na dovče, 2 dospělí a 2 malý děti + plnej kufr krámů a furt zaplá klima a nikde jsem s tím zásadní problém neměl, prostě jsem plynul s ostatním provozem...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Berlingo (zvlaste nove, mame tri s odstupem cca dvou let) je auto s nejhorsim podvozkem ve sve tride. Zadni naprava je absolutnu pruser, ale je to jinou diskuzi
Ta zafira je vklidu, nevleze se toho tolik co do Dobla, ale je to trosku pohodlnejsi, vzadu na te sedacce jsem jel neco pres 3tkm a prezil jsem :D
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

Arkis píše:Jarka: Jinak s tím autem nejsou problémy při zatížení? Třeba do kopce to pořád jede? Ta felis táhla kopce na dvojku...
čeče nejseš tak trochu moc náročnej?? na auto máš peněz jak na lepší televizi a hned by si chtěl prostor kamionu a dynamiku Veyrona.... B-)
Niko nadžanel ko kerdža
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

UP: Nakonec teda šel do Dóbla, sehnal si navíc 15t Kč a z Rakouska sehnal 1.6 76kW.
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Dallen: Pár tisíc km jsem s Patrnerem/Berlingem najezdil a Tvůj názor na strašný podvozek nesdílím.
Účelům auta IMHO zcela dostačuje.
2.9T RWD
Odpovědět