Přihlášení auta
Přihlášení auta
Dobrý den.V autech se vůbec nevyznám.A tak Porosím (škemrám) o radu.Na evidenční kontrolu a pak na návštěvu úřadu potřebuji origoš TP?Ten já totiž nemám a mám jen kupní smlouvu s údaji o autu kde je napsáno ze do 25.11.2012 slouží jako TP a pak mám kopii TP.Více nemám.
- GeneHawkins
- Letec
Re: Přihlášení auta
Tak ti ten prodejce mohl rovnou napsat, že to převádět nemusíš vůbec, a měl bys vystaráno. A kdyby ti ještě napsal, že nemusíš jezdit ani na STK, tak bys výrazně ušetřil...
on mi rek ze to prepise,ale ten prodejce rek ze si bude neco uctovat a ve vysledku me to vyjde draze
docela nedávno se to tu probíralo: http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php?f=19&t=1397
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ja nechapu, co ty kupujici a prodavajici na tom nechapou. V sobotu mi jel jeden clovek prodat auto (ze zlina do prahy) a pred prahou mi vola, ze zapomel technicak a jestli mi bude stacit kdyz ho ma vyfocenej v mobilu tak jsem ho otocil zpet pro ty papiry...
Prece, kdyz kupuju auto a platim v hotovosti, tak v tu chvli k nemu chci vsechno (tp, osvedceni, vsechny klice, pojistku, atd..).
Prece, kdyz kupuju auto a platim v hotovosti, tak v tu chvli k nemu chci vsechno (tp, osvedceni, vsechny klice, pojistku, atd..).
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
A to v nem zase odjel zpatky do zlina, pac jsme po prohlidce zjistili drobnosti asi za 20tkc a ze zarucene pravdiveho najezdu (potvrzeneho cebii) 53tkm se ukazalo 119tkm pri posledni garancce pred 2,5 roky, coz davalo aktualni predpokladany najezd 180 - 200tkm, no proste blazen ten clovekKrysa píše:Dobrý for
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Proč blázen? Zkusil to no
tak se mi povedlo zkontaktovat původního majitele a domluvit se sním na předání TP.Ale do té doby mám asi i s evidenčkou smůlu co...