Pomoc studentovi - vyplnění dotazníku
Re: Pomoc studentovi - vyplnění dotazníku
Ha, Michal! Jistě že znam, párkrát sem spal u něj na bytě po tazích a tak. Taky sem se s nim párkrát v Praze ožral... Akorát to má za pár, je přihlášenej na hnojárnu a taky někam do Brna a úplně na to sere jak poslal přihlášku, takže si myslim, že v létě končí.
TSs
kua já si nevšim, že je to starý téma a vyplnil to
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Cosi jsem slyšel, že chce jít tady na podnikatelku no... Podle mě blbost, takto zahodit 2 roky.Pajjoun píše:Ha, Michal! Jistě že znam, párkrát sem spal u něj na bytě po tazích a tak. Taky sem se s nim párkrát v Praze ožral... Akorát to má za pár, je přihlášenej na hnojárnu a taky někam do Brna a úplně na to sere jak poslal přihlášku, takže si myslim, že v létě končí.
Byt taky znám, pokud myslíš rezidenci vinohrady
Rychlost zabíjí!
nic nového pod sluncem ... mám kámoše, který za 6 let studia různých institucí nemá ani bakaláře ... načež ho trumfnul druhý, kterému na totéž stačilo 7 let
Jj, rezidence Vinohrady.
Jinak taky mi to příde blbost ztratit dva roky... Proto to musim doklepat, ikdyž je to občas náročný.
AJ: Tak nevadí, alespoň budu vědět, co si vyplnil když si jedinej s timhle datem.
A s těma rokama nestraš, já bych ho chtěl mít za 4, ve vlhkejch snech za 3 roky. (když nebudu, tak šup do práce, rodiče by mě jako věčnýho studenta nepodporovali, což chápu a ty doby myslim celkem, né odteď, abych nebyl za úplnýho debila)
Jinak taky mi to příde blbost ztratit dva roky... Proto to musim doklepat, ikdyž je to občas náročný.
AJ: Tak nevadí, alespoň budu vědět, co si vyplnil když si jedinej s timhle datem.
A s těma rokama nestraš, já bych ho chtěl mít za 4, ve vlhkejch snech za 3 roky. (když nebudu, tak šup do práce, rodiče by mě jako věčnýho studenta nepodporovali, což chápu a ty doby myslim celkem, né odteď, abych nebyl za úplnýho debila)
TSs
to je mi jasný, ale já se za to nestydím byla to všecko smůlaPajjoun píše:AJ: Tak nevadí, alespoň budu vědět, co si vyplnil když si jedinej s timhle datem.
Tak sem na to teď koukal. A nemusíš se bát. Nejseš jedinej, kdo mi to za duben vyplnil, je vás hned 7 a v inkriminovanou dobu(rozmezí ani né deseti minut) mi to vyplnili dva lidi, takže de jenom těžko určit, kterej seš ty. Ikdyž tip mam.
TSs