Menšinový koutek
-
- Pan Řidič
Re: Menšinový koutek
taky musíš brát v potaz, že i "bílá" rasa má špatné geny. Co dělá udržování špatných genů můžeš vidět (v menším měřítku) na degeneraci šlechty a to zcela konkrétně. Z evolučního hlediska je nutné, aby probíhaly změny a tedy vývoj. Ten je dán jednak adaptací k prostředí, ale zrychlit lze i určitou mírou mutace mísením s jiným genofondem.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Vždy jde spíše o kulturu a nikoliv o rasu. A je naivní představa, že smísením kultur vznikne multikulturní společnost. V lepším případě tak vznikne společnost nekulturní. V tom horším se to strašlivým způsobem navzájem serve ve snaze uhájit nebo rozšířit svoji kluturu.
Kultury v Evropě se nemísí (protože to je nesmysl a nejde to), ale žijí vedle sebe. A napětí roste a roste..... Už se v podstatě čeká jen na nového fírera. Strašně rád bych se mýlil.
Kultury v Evropě se nemísí (protože to je nesmysl a nejde to), ale žijí vedle sebe. A napětí roste a roste..... Už se v podstatě čeká jen na nového fírera. Strašně rád bych se mýlil.
Blbost. Kultury se nemísí, resp. výrazně pomaleji pokud migrantů je velké množství z dané kultury. Vytváří pak enklávy. Pokud by migrace probíhala přirozeně nikoliv pod otevřenou náručí multi-kulti dementů, pak by se těch pár jedinců poměrně lehce začlenilo do společnosti a jen lehce okořenily společnost. Ve 3,4 generaci už by kulturně nebyli téměř odlišitelní.
Je to o míře. Stejně blbé je všem, jako se naopak před všemi zavírat. Bohužel současná míra je příííííííliš velká, o takové množství migrantů se nestíháme starat a postarat se o jejich začlenění. To vede k tomu, že se jim nedaří začlenit a separují se a všem dalším následkům.
Je to o míře. Stejně blbé je všem, jako se naopak před všemi zavírat. Bohužel současná míra je příííííííliš velká, o takové množství migrantů se nestíháme starat a postarat se o jejich začlenění. To vede k tomu, že se jim nedaří začlenit a separují se a všem dalším následkům.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Tak nevím, píšeš blbost, a pak mně dáváš za pravdu. Jinak zásadní rozdíl proti normálnímu/zdravému stavu je ten, že migranti už předem vědí, že se začleňovat nechtějí a taky to od nich nikdo nevyžaduje, ba právě naopak. Jsou utvrzováníi v tom, že mají nárok na svoji kulturu v nové zemi, a že to domácí musí respektovat.
Můj názor je, že když uteču do Ameriky, mám se ze všech sil snažit být Američanem. Když uteču do Švédska, mám se snažit začlenit jako Švéd. Chci-li zůstat Čechem, mám sedět na prd...doma.
Když včela zabloudí k cizímu úlu, má dvě možnosti. Pokorně se vžebrat (specifický včelí tanec, který říká - tady jsem, prosím mne přijměte.) Musí přijmout pach nového úlu a na svou domovinu zapomenout. Pak se taky může pokusit vlézt do úlu přímo, s pachem své domoviny, ale bude ovšem domácími ubodána. Nejinak to platí u jiných živočichů.
Domácí kultura nikdy nebude dobrovolně respektovat kulturu importovanou. Je to jen hloupá hra mocných, kteří se tento nesmysl snaží prosadit silou - policí,armádou. Jakmile dojde k nějakému dlouhodobějšímu výpadku zákonosti, projeví se skutečné nálady ve společnosti a vypukne peklo.
Kultury se mohou obohacovat tím, že se navštěvují. Mohou pak dobrovolně přijmout to, co se jim u sousedů líbilo. Ale nesmí si navzájem lézt do kuchyně, do ložnice....navíc bez pozvání.
Můj názor je, že když uteču do Ameriky, mám se ze všech sil snažit být Američanem. Když uteču do Švédska, mám se snažit začlenit jako Švéd. Chci-li zůstat Čechem, mám sedět na prd...doma.
Když včela zabloudí k cizímu úlu, má dvě možnosti. Pokorně se vžebrat (specifický včelí tanec, který říká - tady jsem, prosím mne přijměte.) Musí přijmout pach nového úlu a na svou domovinu zapomenout. Pak se taky může pokusit vlézt do úlu přímo, s pachem své domoviny, ale bude ovšem domácími ubodána. Nejinak to platí u jiných živočichů.
Domácí kultura nikdy nebude dobrovolně respektovat kulturu importovanou. Je to jen hloupá hra mocných, kteří se tento nesmysl snaží prosadit silou - policí,armádou. Jakmile dojde k nějakému dlouhodobějšímu výpadku zákonosti, projeví se skutečné nálady ve společnosti a vypukne peklo.
Kultury se mohou obohacovat tím, že se navštěvují. Mohou pak dobrovolně přijmout to, co se jim u sousedů líbilo. Ale nesmí si navzájem lézt do kuchyně, do ložnice....navíc bez pozvání.
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Jsem rád, že se tu přišlo na to, že rasa a kultura jsou dvě odlišné věci. Američané (obyvatelé US) nejsou jedné rasy, ale mají jednotnou kutluru. To je, myslím, příklad za všechny hovořící. Jakákoli segregace a násilné držení ve společenské nerovnosti nikdy nic dobrého nepřinesly. Nelze na druhou stranu čekat, že se ze starého kontinentu dá Amerika udělat - ale to proto, že tam sdílení jedné kultury není - a ne proto, jak je kdo barevný.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/C ... ici-222838 Pokračování.
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/V ... azi-222596
http://www.bkb.cz/ - Co se nenajde. Není to rasistické?!?
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/V ... azi-222596
http://www.bkb.cz/ - Co se nenajde. Není to rasistické?!?
http://www.denik.cz/z_domova/datum-poch ... tlera.html
S tím datumem , to si dělají prdel ne, mrdky mediální?
S tím datumem , to si dělají prdel ne, mrdky mediální?
tak jako nikdo tady nehovoří o nějaké "árijské eugenice" ani o dogmatické rasové segregaci. Nicméně, když se člověk koukne na bílou, tedy europoidní rasu tak je je dnes a již hodně dávno tvořená pestrou etnickou směsí obsahující vše od kavkazských typů, přes typy severské až k těm jižanským. Tudíž i v této skupině je dle mě obrovský výběr "vzhledů" a stále se přitom bavíme o jedné, tedy o "bílé rase". Pokud se nadále budeme mísit v rámci této skupiny tak si dovolím tvrdit, že žádná "degenerace" bílé rasy nehrozí. Tudíž neexistuje žádný zásadní důvod natožpak nutnost vyrábět nějaké mestice či mulatyExFun píše:to už přeháníte.
Mula. Kříženci psů, koček, koní.
Naopak bych řekl, že cílená rasová segregace je stejně nevhodná, jako multikulti přístup.
Niko nadžanel ko kerdža