Menšinový koutek
-
- Pan Řidič
Re: Menšinový koutek
+1 Ano a soudy na to nezapomínají.Pickuper píše:Nějaké blábolení na srazu plešek, posílání buchet Pechancovi do krimu, vylepování plakátů, smolení nějakejch článků na netu a šití nějakejch nášivek je nepochybně společensky výrazně více nebezpečné než vraždění, loupežné přepadávání, znásilňování, pedofilie a podvody v řádech milionů
Vypadá to, že to je hodně promazaný. A ani galerie nejde , ta mě zajímala nejvíc. Každopádně ať tam bylo cokoliv, muselo to být strašný. Na tom, že psaní růžovýho blogísku je minimálně na osm let se shodnem. Mimichodem dneska jsem četl, že ten kluk co zabil svou sestru, dostal devět let. Kde je spravedlnost?? Neměl by dostat spíš tři nepodmíněně? (Samozřejmě jen pokud si o tom nevedl blog. )...a tady je archivovej link na ten jejich web http://web.archive.org/web/200902070508 ... unity.net/ Jen jsem to zběžně prolítnul )do dneška jsem ani netušil, že nějaká taková věc jako RWU existuje ), ale nic tak strašnýho jak naznačuje to usnesení jsem tam teda nezahlídnul. Ale pravda je, že to už dávno mohl někdo řádně promazat....
[/quote]ty vole, tohle je snad možný jen v Rusku [/quote]
Rusko je prostě jinej svět.Volivovej volej píše:V Rusku to tak nešokuje.
Taky bych ten "výzkum" nebral moc vážně, ale stejně - co ty lidi k tomu vede?Psycho vlk Wolf píše:http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex ... l?ref=boxE
ExFun píše:jop. Takovou bych taky chtěl mít doma
Ta je primovní, já mám mezi míšenkami taky jednu favoritku:
.... já myslím, že je to výsledek jakéhosi blahobytu ve kterém aktuálně žijeme a celkově poklesem úrovně lidstva. Dřív měli lidi zkrátka úplně jiný starosti než se oddávat týhle dekadenci. Dneska někteří už samou roztažeností nevědí coby.Jelen. píše:Taky bych ten "výzkum" nebral moc vážně, ale stejně - co ty lidi k tomu vede?Psycho vlk Wolf píše:http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex ... l?ref=boxE
Niko nadžanel ko kerdža
To nic nemění na tom, že je to proti přírodě - a to snad musí normální člověk cítit, bez jakejch koli výzkumů (ti ostatní ať se podívají na video ).Dneska někteří už samou roztažeností nevědí coby
+1 Bohužel. Např.: Ale teď jsem zase četl článek, kde jde vidět zvyšující se úroveň lidstva 21. století - "Írán údajně zruší kamenování a popravy dětí"...celkově poklesem úrovně lidstva...
to už přeháníte.
Mula. Kříženci psů, koček, koní.
Naopak bych řekl, že cílená rasová segregace je stejně nevhodná, jako multikulti přístup.
Mula. Kříženci psů, koček, koní.
Naopak bych řekl, že cílená rasová segregace je stejně nevhodná, jako multikulti přístup.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
-
- Pan Řidič
Jaká pak segregace? Tady nikdo netvrdil, že je něco špatnýho na křížení Čechů a Moravanů.
Nevím, prostě mi přijde divný, aby bylo za chvíli normální, že muž europoidního typu měl za partnerku Asiatku a žena europoidního typu zase černocha.
ratus ratus: Rasismus nemá rád nikdo.
Nevím, prostě mi přijde divný, aby bylo za chvíli normální, že muž europoidního typu měl za partnerku Asiatku a žena europoidního typu zase černocha.
ratus ratus: Rasismus nemá rád nikdo.