ve všem stejnej případ jako plynovka i tou lze zabít .......vojtadub píše:A co flobertky ? Ty se daj tez koupit bez zbrojaku, ale zranit muzou (i smrtelne ne ?) ?
Zbraňový koutek
Re: Zbraňový koutek
Niko nadžanel ko kerdža
-
- Pan Řidič
no flobertkou můžeš zabít. když ji použiješ jako kladivo. Přece jenom je to 3/4 kilo železa.
Diky za odpovedi
S tou folbertkou jako zabitim jsem myslel, o kolik je vetsi sance, ze zabiju cloveka plynovkou nebo flobertkou..
S tou folbertkou jako zabitim jsem myslel, o kolik je vetsi sance, ze zabiju cloveka plynovkou nebo flobertkou..
Do keramickych nozov davaju kov aby pipali ked prejdes cez detektork86 píše:doma mam kulickovku koupenou za 120kc v hrackarne a sadu keramickych nozu
Za mě jednoznačně SA 58 se zkrácenou hlavní:
FSN 01KV
Ještě místo tý hnusný dřevotřísky tam dát toto dřevěný pažbení a je to mazlík (bez zbytečností jako je kolimátor atd.).
FSN 01
Z mýho pohledu ideální poměr cena/výkon/velikost .
FSN 01KV
Ještě místo tý hnusný dřevotřísky tam dát toto dřevěný pažbení a je to mazlík (bez zbytečností jako je kolimátor atd.).
FSN 01
Z mýho pohledu ideální poměr cena/výkon/velikost .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Ta P90 bude asi geniální, ale vzhledově je ultra hnusná.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
skratena 58 ruls , 7,62x39 je proti 5,7x28 podstatne univerzalnejsi naboj
María de las Mercedes
Karl Friedrich Benz
Karl Friedrich Benz