Hudební koutek
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Re: Hudební koutek
Přesně tuhletu mám doma taky. Akorát spodní dvě dírky nemám dvojité. Ostatní děti mě za to nejdřív chtěly vysmívat, jenže když se ukázalo, že díky tomuhle vylepšováku můžu hrát tón F snáze než ostatní, byl jsem zase na koni.Pickuper píše:btw: já jsem z donucení chodil hrát na zobcovou flétnu, byl mi zakoupen tehdy špičkový model značky Hohner
Bohužel zvukově to bylo poněkud neúplné. Klávesy jsou zrovna oblast, která se bez černé minority neobejde.Pickuper píše:tak by měla vypadat každá správně didaktická hračka
Skrytý fór - Orlíci hráli jenom na bílé.
Tak to je pecka.řidičBOB píše:já se taky hlásím...
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
tak maličkatej Kingošek když měl pět zezelenal, zmodral a tvářil se, že tam nenípavproch píše:tak tohodle se teda neúčastním....si vzpomínám na hodiny hudební výchovy na základce, když došlo na zkoušení.... "a fčíl nám něco zazpívá pavproch"... "anebo rači ne, Ty nám něco namaluješ".... tož tak je to nějak s mým hudebním hluchem...
jinak na flétnu jsem troubil taky a nějakým pominutím mysli si mě vybrali mezi stovkou dětí jako jednoho ze dvou talentovaných (ona byla dobrá) tedy jsem tam nějakou dobu chodil než jsem se na to vysral s tím, že mi ve druhé třídě dívčina nemá ještě, co říct... kdybych býval byl věděl, tak jsem s ní fidlal do patnácti alespoň. Nebo od 15-ti???
tedy zatím k přihlédnutí ke složení autoforumbandu nejsem motivován stát se členem
Slow and serious
- Volivovej volej
- Mistr volantu
A ode dneška hraju na tento nástroj:
Použití: elektronické jammování, vytváření melodií a figur ve spolupráci se syntézou raně devadesátých let.
Použití: elektronické jammování, vytváření melodií a figur ve spolupráci se syntézou raně devadesátých let.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""