Nový Flame
Re: Nový Flame
Tak zase na 14,1" mi to přijde ok
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Jo a na 13" je ideální 1024x768, ne?
Já mám teď na 13" 1440x900 a klidně by to sneslo víc.. V lednu ale pořídím 15" s 1680x1050
Já mám teď na 13" 1440x900 a klidně by to sneslo víc.. V lednu ale pořídím 15" s 1680x1050
Když ta 13" nebude šikoká tak klidně
Já mam 15,6 (nebo kolik) s 1366 x 768 a nějak nevidiím problém
To se ti nedivím, tam totiž nemůžeš vidět vůbec nic...Deli píše: Já mam 15,6 (nebo kolik) s 1366 x 768 a nějak nevidiím problém
A přibudou ti starosti se správou 2 zařízení. Navíc androidbrasci píše:No mne ani nie, možno by ma to konečne naučilo viac oddychovať, lebo mať jedem comp aj na prácu aj na zábavu nie je dobré, lebo potom stále niečo pracujem... Kolko krát si už len tak surfujem večer na nete, niečo ma napadne a rovno sa na to pozriem, spravím. Začína byť toho na mňa dosť a týmto by som si dokázal stanoviť tú hranicu medzi prácou a oddychom... Ďalšia vec je, že keď to so sebou beriem niekam von atď, ak to nepotrebujem brať pracovné tak načo so sebou ťahať všetky dáta (samozrejme ich mám zálohované)? Takže pre mňa tablet asi určite áno.Volivovej volej píše:Zrovna na tohle by mi teda bylo líto těch utracených peněz...
Ne, ne to je podle mě prasořešení. NA obzoru je však zcela ideální řešení od Intelu a MS. Tablet s I5+, 4GB, 160GB+ SSD a W8. Na zábavu to budeš mít přepnuté do jejich Metro designu budeš zábavně ťapat po displeji, pracovat se v metru stejně nebude moc dát. A když budeš potřebovat pracovat, tak přijdeš ke stolu, zadokuješ to k velkému monitoru, klávesnici a myši, na což je i5 naprosto v pohodě, W se přepnou do pracovního Aera a jedeš....
Když budeš pracovat necháš na pozadí stahovat film a pak se na něj koukneš v posteli pod Metrem, žádné přenášení a dublování dat
1 zařízení, 2 odlišné role.. jediným záporem je zabezpečení.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Úplně stejně. Mám patnáctku s 1024x768 a přijde mi to akorát. Nemám problém u toho zůstat v zájmu viditelnosti bez nutnosti používání lupičky.Deli píše:Když ta 13" nebude šikoká tak klidně
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Kdysi bych nehádal, že to vůbec někdy řeknu, ale Android je príma. Pro podobná zařízení lépe uzpůsobený.ExFun píše:A přibudou ti starosti se správou 2 zařízení. Navíc android
Ale jinak Android vůbec neznám, mám totiž mobil od HTC.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
exfun: Android nevadí, som zvyknutý z mobilu