A zase ty Vanoce
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Re: A zase ty Vanoce
To je trochu extremni priklad - ale nakup hracek, ktere moralne nezastaravaji... proc ne? Kdyz my byli mali, byli jsme v hojne mire zavisli na tom, co jsme podedili po starsich generacich. A ze to slo. Auticka jsem treba mel skoro vsechna dobrych 20 let stara, jeste pritazena od pribuzenstva z Rakous, protoze u nas se to neprodavalo.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)
asi tak, mne vydržal pár dníšmoula píše:Vrtulník bych nekupoval, pokud s tím moc neumíš, tak to rozbiješ dřív, než dítě vyroste Mě už se povedli rozbít 2Jacík píše:A proč bych nemohl dítěti do 1 roku koupit třeba autíčko nebo vrtulník na dálkový ovládání? Sice si s ním bude hrát až za 2 roky, ale mít ho může ne?
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
nn, nic takovýho... Pokud ho to k autům nebo motorkám samo potáhne, tak budiž, ale podporovat zbytečný riskování zranění nebuduKoPP píše:a proč mu rovnou nekoupit něco s 400ccm motorem a čtyřma kolama? do toho doroste a rozhodně se při čekání "až doroste" zabavíš víc.Jacík píše:A proč bych nemohl dítěti do 1 roku koupit třeba autíčko nebo vrtulník na dálkový ovládání? Sice si s ním bude hrát až za 2 roky, ale mít ho může ne?
tak, a letos mám splněno: neska sem byl v lese s fiskarskou a přitáh domů dva stromy (jeden krásný velký a rovný pro nás a druhý ohnutý škaredý a nesouměrný pro tchyni... ) a ráno semi podařilo v holomóckým makru ulovit živýho dvaapůlkilovýho kandáta, takže fertig....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já doufám, že kromě lyží ti ježíšek nadělí schopnost psát jako člověk...
A poradí někdo něco pro přítelkyni?
ale ne takový ty blbosti jako šperky, voňavky, prádlo...
ale ne takový ty blbosti jako šperky, voňavky, prádlo...
nového přítele co se nemusí na dárky ptát na AF
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!