Telefonologie
Re: Telefonologie
Jen rychlý dotaz na Deliho - dobíjí E66 a E52 přes miniUSB?
E66 ne, teď to zkoušim a E52 jaksi nemam, abych to zkusilOndraCZF píše:Jen rychlý dotaz na Deliho - dobíjí E66 a E52 přes miniUSB?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
+1KoPP píše: kapacitní, excel, ťapání po displayi, foťák ... fůůůůj. na to mám tablet, zrcadlovku a navigaci a TELEFON, který opravdu volá a v nouzi největší napíše SMS a to pozor do 160 znaků
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
akorát, že neska na naáš fšici výrobci telefonů prdí.... zrovna fčera sem zadal do katalogu mobilů na mobilmanii (aktuálně obsahuje 1555 typů telefounů) svoje kriteria: bez gps, bez foťáku, HW klavesnice, aktuálně v prodeji a vypadala jedna velká nula.... chjo...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
A co je za problém? Koupíš něco s foťákem a prostě jej nebudeš využívat. To, že umí nebo má něco navíc, není problém, problém je, když neexistuje zařízení, které nemá, co chceš.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- Volivovej volej
- Mistr volantu
E66 ne, E52 ano. Jo - je to microUSB, ne miniUSB.OndraCZF píše:Jen rychlý dotaz na Deliho - dobíjí E66 a E52 přes miniUSB?
Naposledy upravil(a) Volivovej volej dne ned 13 lis 10:26, celkem upraveno 1 x.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Jak jsem pravil, zvlášť když nemáš větší zkušenost s dotykovkami, tak i s tou C6 si dosyta vyhraješ. A zároveň na ní napíšeš kus pohodlného textu. Je tam sice starší Symbian, ale celkem ho vyladili. Displej je dostatečně citlivý, ale zase na druhou stranu se nemusíš bát, že jen dotykem něco omylem zaktivuješ.Deli píše:Já jsem v tomhle hrozně konzervativní, nechci nic jiného než Nokii A moc na tom druhém čísle nenavolám, nenapíšu, takže to budu spíš fakt jako hračku, proto možná i ten dotyk bez HW kláves Možná
A smajlíci.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
já jsem teda na svatomartinské a husu byl s člověkem, se kterým si mám co říct... to, že někdo to tak nemá a snaží se to zamaskovat FB je jeho bojExFun píše:ale co Facebook? Včera byli kamarádi na svatomartinském víně a přišlo mi úplně úchylné, když jsem viděl, jak to hned všichni museli vypostovat na FB... Na můj vkus už lidi začínají žít moc ve virtuálním Second Life.KoPP píše: a zas takovej gangsta manager, kterej potřebuje mět u sebe email i na pivku nejsem
Slow and serious
e52 se přes USB dobijí, jediný funkční upgrade oproti 10 let starému telefonuOndraCZF píše:Jen rychlý dotaz na Deliho - dobíjí E66 a E52 přes miniUSB?
Slow and serious