Dotazník - Spokojenost s Renault Jelínek Holding
Dotazník - Spokojenost s Renault Jelínek Holding
- zrušen -
Naposledy upravil(a) Nicole dne pon 14 lis 17:38, celkem upraveno 1 x.
Re: Dotazník - Spokojenost s Renault Jelínek Holding
naprosta nespokojenost!
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
jj tak tak. Přivezl sem tam auto a domu sem jel vlakem
2.0i 107kW
no tak to je už fakt moc
jako já chápu, že žádnej učenej z nebe nespadl, a že každej vůl si dneska myslí, že empirickej výzkum či statistika je těžká pohoda, že jako bude mít nějakej dotazník, nějaký vyhodnocení, nějaký grafy, zasere tím aspoň 15 stránek a bude dobře
. Milá slečno, to o co se snažíte, je prachobyčejná anketa, se kterou ovšem musíte otravovat výhradně zákazníky jmenované firmy!!! Cokoliv jiného je nesmysl. Tudíž dojděte si do té firmy ať vám dají mejlové kontakty na zákazníky z nějakého období a těm posílejte mejly se žádostí o vyplnění dotazníku. Tím pádem už na začátku budete mít základní soubor respondentů což je věc, od které spolu s hypotézou, technikou měření, zpracování a vyhodnocování dat začíná každá seriozní empirická činnost. Vaše snaha zde je zcela zbytečná a navíc ukazujete, že by jste měla místo obhajoby bakalářky spíš načítat čárový kódy na kase v Lidlu ![Tongue :p](./images/smilies/10.gif)
![Rolling on the floor =))](./images/smilies/24.gif)
jako já chápu, že žádnej učenej z nebe nespadl, a že každej vůl si dneska myslí, že empirickej výzkum či statistika je těžká pohoda, že jako bude mít nějakej dotazník, nějaký vyhodnocení, nějaký grafy, zasere tím aspoň 15 stránek a bude dobře
![Smug :ymsmug:](./images/smilies/15.gif)
![Tongue :p](./images/smilies/10.gif)
Niko nadžanel ko kerdža
No já to vidím a) bakalářku děláte na plzeňských právech nebo b) v téhle firmě pracujete v něčem o čem si myslí že je to marketing. Pro ostatní - na tenhle dotazník je škoda času.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."