Piratsky koutek
Re: Piratsky koutek
jojo. davno tomu jest. na totalku
dodnes jsou na te silnici vydrane ryhy v asfaltu, jak jsem doklouzal do prikopy po podvozku a tom, co zbylo z elektronu/naprav
Foto nemam momentalne u sebe a ze slusnosti k majiteli onoho vozu (jo, nebyla moje, moralne mu ji stale dluzim) toto foto nezverejnuji
Foto nemam momentalne u sebe a ze slusnosti k majiteli onoho vozu (jo, nebyla moje, moralne mu ji stale dluzim) toto foto nezverejnuji
jojo. presne tak. ale ten prelomeny strom uz loni odstranili
doted si vzpominam ze jak jsem vylezl z auta, tak to tam vypadalo jak po padu letadla. ruzne dily roztrousene 100m po silnici v okoli podobne douhe "brzdne" drahy
A ne temer tom samem miste kamos pul roku predemnou rozsekal X5 jsete na prevozkach (taktez pujcenou,z toho foto mam) asi nejake divne magneticke pole nebo co
A ne temer tom samem miste kamos pul roku predemnou rozsekal X5 jsete na prevozkach (taktez pujcenou,z toho foto mam) asi nejake divne magneticke pole nebo co
tak ho nezverejnuj a posli nam ho do SZToMyK píše:dodnes jsou na te silnici vydrane ryhy v asfaltu, jak jsem doklouzal do prikopy po podvozku a tom, co zbylo z elektronu/naprav