Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Ja mam kameru mivue, ted nevim typ. Ten obraz je tak hroznej ze sem ji sundal
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Teď mi po mnoha letech odešla moje BlackVue. Tak jsem provizorně koupil 935W, kat uvidím.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ja by som do toho ziadny lepsi noz nedal. Brusi to pekne a rychlo, ale je to dost agresivne(ubera privela materialu) a tiez sa po nabruseni rychlejsie otupia.audis píše: ↑pát 29 lis 19:23 Ahoj, ohledně broušení kuchyňských nožů : zajímá se někdo o broušení trochu víc a koupil tento druh brusky (pásová slotová) https://www.kuchynske-noze.cz/wusthof-e ... noze-4341/ a může říct, ano tento princip broušení doporučuji, nebo nekupuj nefunguje nebrousi trvá to dlouho. Úplně na hoxxx
Ano broušení ručo na kamenech léčí duši. Ale na mě to trvá moc dlouho (20 min 1 nůž) .
Ak to na kameni trva 20 minut tak je nieco zle, bud v rukach nevies udrzat spravny uhol alebo mas privelmi jemny kamen. Beznejsie je ze 10-15x potiahnes kazdu stranu a mas na pol roka pokoj
Ked chces mat tip top noze, rychlo a rozpocet nie je problem tak https://www.kmfs.cz/eshop/brousky/brous ... t-stealth/
Lansky predava nieco podobne za 1/4 ceny, tiez to nabrusi noze tak aby holili, ale je to vacsia otrava a trva to raz tak dlho a aj kamene sa opotrebuju nasobne rychlejsie.
Box MTF s prodloužením pro lyže vyzkoušen a je to super řešení. Dali jsme do nej 3 dospelacke lyže, dvoje dětské a ještě snowboard a ještě tam bylo místo. Fakt mě překvapilo, jak je velký. Od výrobce rychlost do 160km/h. Víc jsem s tím nejel, ale asi by to nebyl problém.HOUZJ5AJ píše: ↑sob 21 zář 09:31 Díky, to Thule pravě bude asi malé. Našel jsem ještě ten box od MFT https://www.nosice-stresni.cz/detail/bo ... 8134056751
Ale k čemukoli mimo Thule nemám moc důvěru… Resp. tu značku vůbec neznám..
Jinak otevřené řešení jako nosič lyží bych dozadu opravdu nechtěl, jak tu někteří psali. Box je po pěti dnech totálně zapraskanej.
Zajímavost na konec, celkem to na parkovišti u lanovky budilo rozruch, par lidi se přišlo zeptat co to je, odkud a jak se tam lyže vejdou
4.4 V8 390 kW, 5.0 V8 338 kW
180cm lyze do toho asi nevojdu ci?
Pravě že vejdou, maximum je 187 cm.
Ono to na té fotce není úplně vidět, protože tam je v podstatě ten hlavní box. Z nej ale na kazdou stranu trčí ještě prodloužení, díky kterému je ten prostor o dost větší a proto se tam vejdou. Davam fotku, jak to vypadá celé.
Ono to na té fotce není úplně vidět, protože tam je v podstatě ten hlavní box. Z nej ale na kazdou stranu trčí ještě prodloužení, díky kterému je ten prostor o dost větší a proto se tam vejdou. Davam fotku, jak to vypadá celé.
včera jsem de fakto stejný udělátor viděl na A7. fajn věc
-
- Autoškolák
Jak je to s montáží? Zvládls to sám nebo je potřeba nasazovat ve dvou?HOUZJ5AJ píše: ↑ned 15 pro 19:32
Box MTF s prodloužením pro lyže vyzkoušen a je to super řešení. Dali jsme do nej 3 dospelacke lyže, dvoje dětské a ještě snowboard a ještě tam bylo místo. Fakt mě překvapilo, jak je velký. Od výrobce rychlost do 160km/h. Víc jsem s tím nejel, ale asi by to nebyl problém.
Jinak otevřené řešení jako nosič lyží bych dozadu opravdu nechtěl, jak tu někteří psali. Box je po pěti dnech totálně zapraskanej.
Zajímavost na konec, celkem to na parkovišti u lanovky budilo rozruch, par lidi se přišlo zeptat co to je, odkud a jak se tam lyže vejdou
7A3DEA69-E1B9-4D55-8729-340DA7FC067F.jpeg
Nosná základna, což je v podstatě něco jako svareny jekl, který se nacvakne na kouli, jde nasadit v jednom. Box už je lepší ve dvou, je fakt velký, ale lehký. Teoreticky bys ho tam možná dostal s trochou cviku v jednom…
Dobrý den, chci se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s autostany. S přítelkyní rádi cestujeme, ovšem spaní na sklopených sedačkách v kufru není pohodlné když jedeme na více dní a vezeme si více věcí. Dojedeme na místo, přehazujeme věci z kufru na přední sedačky, pod nohy a snažíme se udělat místo na spaní - pak zase celá organizace zpátky a stále dokola. Nejprve jsme uvažovali nad dodávkou, kterou bychom předělali ale to je zase hromada financí, auto které využijeme jen na cesty. Našel jsem celkem zajímavé autostany, konkrétně na našeho Peugota 3008 - samozřejmě než si něco drahého koupíme, tak si to nejprve vyzkoušíme. Má někdo zkušenosti s autostany? Na jaře si chceme půjčit na 5 dní tento autostan: https://autostanypujcovna.cz/co-nabizime/ - chtěli jsme až v létě k vodě, ale pokud se to osvědčí a bude to dobré - chceme si koupit svůj.
Máme nastudované nějaké YT videa, ale vše je propagační - chtělo by to přímo uživatelskou a nezávislou recenzi, jak je to pohodlné, v létě je tam horko, v zimě zima? Kvalita proti poškození / protrhnutí, kompaktnost, cokoli - jestli někdo takový autostan má, dokázal by doporučit nějaké značky, na co si dát pozor - podle čeho vybírat? Předem moc díky!
Máme nastudované nějaké YT videa, ale vše je propagační - chtělo by to přímo uživatelskou a nezávislou recenzi, jak je to pohodlné, v létě je tam horko, v zimě zima? Kvalita proti poškození / protrhnutí, kompaktnost, cokoli - jestli někdo takový autostan má, dokázal by doporučit nějaké značky, na co si dát pozor - podle čeho vybírat? Předem moc díky!